Příspěvky uživatele - 44.75

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stihl vs. Honda, 14.7.2011
Teda, Vy jste bojovný ! Nesnažil jsem se ve svém příspěvku na téma "křoví" sekat s Hondou ostružiní v zarostlém neudržovaném lese, vždyť to není mašina k lesními profi nasazení. Nýbrž jsem se pokusil pánovi vysvětlit, že... celý příspěvek >
Víte pane 132.6, u nás v Česku máme dvě podobná slova : křoví a křovina. Významově je v obou pojmech sice malý, ale přesto existující rozdíl. Někteří lidé s nižším citem pro rodný jazyk ten rozdíl možná necítí. Vy jste cizinec a tak na to máte... celý příspěvek >
Prosím i identifikaci plevele + o radu co s ním, 14.7.2011
To je divné, tuto rostlinu máme na zahradě také, ale dokáže se udržet pouze tam, kde pravidelně nesečeme, resp, kam se nedostane sekačka. Tato okrajová nedostupná místa seču občasně, pouze cca 1 x za měsíc křovinořezem a zde rostlina přežívá v... celý příspěvek >
Já jsem uvedl ceny platné tady u nás v ČR. A ty jsou u obou porovnávaných výrobků v té výši, jak napsal pan RadekB. Já jsem je uvedl pro zjednodušení s nepodstatným desetikorunovým zaokrouhelním. Současné ceny činí u Hondy 12... celý příspěvek >
Pane RadkuB, cením Vás za to, že jste se otevřeně přiznal ke svému ekononickému zájmu na dobré image výrobků značky Solo (nic proti této značce). A také za to, že jste se nezačal aktivně pitvat ve výše nadhozeném "podivném" způsobu... celý příspěvek >
Citát z předešlého příspěvku : "... predrazena tzv. Honda skladana v taliansku a z dielov co EU ani nevideli." A máme tady zase tradiční a zde tolik oblíbené "ohováranie konkurenčného výrobku"! Pojem "tzv. Honda" je... celý příspěvek >
Hnojiva na trávník s obsahem herbicidů a kompostování trávy, 11.7.2011
Mně zase přijde zbytečné aplikovat herbicid těsně před kosením.
O jakou nemoc jde?, 11.7.2011
Dle mého názoru "druhá réva" je napadena plísní révovou, u "prvé révy" je to rovněž pravděpodobné, ale ty fotografie jsou velmi nekvalitní. To červené zbarvení na fotografiiích listů první révy je věrné? Zaregistrujte se prosím a vložte detailní... celý příspěvek >
Co je révě?, 11.7.2011
Vypadá to na to. Máte plíseň i na listech? Je to začínající napadení, takže bych zatím ze střapců odstraňoval jednotlivé napadené bobulky + intenzivní chem. postřik keřů  (s pokud možno krátkou OL). Takhle jsem loni zachrání dost hroznů při... celý příspěvek >
Usychání listů, 11.7.2011
To nevypadá na plísňovou nákazu. Spíše jako nějaký problém s kořeny, který brání transportu vláhy do nadzemní části...
Sekání trávníků, 8.7.2011
Problém s horším plněním koše mají spíše starší modely sekaček, u těch novějších typů si už konstruktéři trochu zavyvíjeli. Akutnější je to u zahradních traktorů, které mají v principu relativně dlouhý a úzký výhozový tunel. 
Sekání trávníků, 8.7.2011
Protože se špatně plní koš na sekačce, ucpává se výhozový tunel. Naopak, sečeme-li kosou (ruční), je určitá vlkost porostu výhodou pro kvalitnější seč. Trávníku samotnému je to šuma fuk, snad jen, když panuje sucho a je slunečný horký den, je lepší... celý příspěvek >
Poškozené listy, 30.6.2011
Pokud by se zjistilo (podtrhuji slovo pokud), že opravdu došlo k redukci kořenů, či k jejich nenávratnému poškození, doporučuji navíc redukovat i nadzemní část stromku a snížit oparnou listovou plochu, tedy provést úměrné zastřižení.
A co když ty kořeny něco zespoda ukusuje?
Myslím, že jí chybí voda. Z nějakého důvodu se zastavil zastavil se přísun vody do nadzemní části, rostlina zvolna usychá. vyjměte stromek z půdy, zkontrolujte kořeny, ponořze ji na dva dny do vody, znovu zasaďte, vytvořte přistínění než se chytne,... celý příspěvek >
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika