Příspěvky uživatele - 44.75

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Roubovací kleště, 19.1.2012
Ano, rozměrové dimenze roubovaného materiálu - další veledůležitý argument pro rozhodování. Proto tyhle roubovací přípravky často používají producenti révových sazenic. Tam je to jednoduché protože podnože i rouby, které se připravují z loňských... celý příspěvek >
Roubovací kleště, 19.1.2012
Já nevím, ale myslím si, že to není jen o poměru kupní ceny štěpovacích kleští vůči množství štěpovaného materiálu. Je to také o kvalitě řezů a o šanci na lepší ujímatelnost roubů či oček. Pokud bude průkazné, že s použitím těchto kleští je... celý příspěvek >
Krtek - a je to, 19.1.2012
Krtek nikdy nebývá jen jeden. Pokud chytnete jednoho, očekávejte, že v jeho okolí se nacházejí jeho druzi. Ti brzy poznají že chodby chyceného krka jsou prázdné a budou mít snahu je obsadit. Mně se loni stávalo, že ze stejného místa (nory) jsem na... celý příspěvek >
Zdravím Vás velice, Mirku! Past Super Cat je z toho, co jsem měl možnost odzkoušet asi to nejlepší (a vyzkoušel jsem toho opravdu dost, kromě těch nových zaharničních pastí - viz. videa z nedávné doby zde). Tato past má úžasný vtip v tom, že pomocí... celý příspěvek >
Pane Petře, já už Vás nebudu dál trápit. Svůj osobní názor na Farilii jsem vyslovil, a nehodlám na něm nic měnit. Mně prostě ta past nefungovala a krtci se smáli. Na tom nic nezmění ani Vaše fotky s uloveným krtkem v posledním stádiu... celý příspěvek >
Roubovací kleště, 18.1.2012
Video je pěkné, což o to, důležité ale je, jak vypadá řez. Jestli jsou řezy rovné a čisté a nebo potrhané. Jestli je kůra hladce seříznuta (či spíše střižena) a nebo se odchlipuje...?
Krtek - a je to, 18.1.2012
Účinnost gelů na hryzce nedokážu posoudit, s hubením hryzců (naštěstí) nemám zkušenosti.
Krtek - a je to, 18.1.2012
Pane Petře, díky za odpověď, velmi pozitivně hodnotím, že jste odpověděl slušným a korektním způsobem, byť jste možná mohl být rozzloben. Souhlasím s Vámi, že v rámci demokracie každý nechť si v mezích zákona dělá co chce a ať si i kupuje co chce. Na... celý příspěvek >
Založení hlavy, 16.1.2012
Dovolím si upřesnit : Jestliže řežeme systémem "na tažně se záložním čípkem" je základní princip řezu shodný ve vinohradu i na stěně domu (a kdekoli jinde). Přesně podle videa. Jediný rozdíl může být ve tvaru, resp. výšce kmínku a počtu... celý příspěvek >
Jak na krtka, 13.1.2012
Odchycení 15 krtků z plochy 2000 m2, to už je významné omezení krtčí kolonie. Jaké jste použil pasti? Jakou jste s nimi dosáhl účinnost odlovu, tj. kolikrát jste musel nastražit past, abyste chytil jednoho krtka? Pokud mohu poradit,... celý příspěvek >
Sejmutí etiket z lahví, 12.1.2012
Až bude občan naší republiky ochoten a schopen zaplatit za kvalitní potraviny odpovídající cenu a nebude upřednostňovat ty všelijak ošizené, dočká se i pan Vysloužil stejně kvalitního stolního vína, uzenin a kávy i u nás. Obchodní... celý příspěvek >
Sejmutí etiket z lahví, 11.1.2012
"Za toto tzv. víno by měly obchody platit tomu, kdo je ochoten se s tím táhnout domů. Tato vína se hodí k tomu, aby při koupeli nohou, sežrala bradavice". Vína v pětilitrových demižónech, prodávaná v supermarketech nejsou samozřejmě žádné... celý příspěvek >
25 odrůd jabloní, 3.1.2012
A jak prosím souvisí seznam výše uvedených druhů jabloní, doporučených pro vyšší nadmořskou výšku (rozumějme spíše doporučených "pro chladnější klimatické podmínky") s vinohradem na Sádku a vinařskými experimenty Poláků?  
Odcházejímí všechny rostliny, 29.12.2011
Ten stromek podle těch ne úplně zřetelných fotek bude pravděpodobně Ficus benjamina. Pokud na listech není vidět nějaký škůdce, (například pavučinky, drobné kuličky, drobní broučci), bude problém s největší pravděpodobností v... celý příspěvek >
Co Vaše réva? (rok 2011), 29.12.2011
No, máte u domu dost teplo a už se Vám to začalo rozjíždět. Zhruba o tři měsíce dřív. Ten keř (keře) má kořeny v teple, takže asi máte podsklepený dům, s teplým sklepem?  S tím rašením ale stejně nenaděláte nic, můžete jen... celý příspěvek >
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika