Příspěvky uživatele - 44.75

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co vaše réva? (2012), 22.2.2012
Vám ty rostliny rostou různě vitálně. Z fotek je vidět, že některé jsou celkem slušně vyrostlé (nedokážu posoudit jak kvalitně) a jiné v chráničkách nejsou ani vidět. Takže můžete postupovat selektivně. Ty slabé sestřihněte k zemi, ty silnější o... celý příspěvek >
Banánovník - Musa, 22.2.2012
Nestačila zakořenit, resp. prokořenit. Více odpaří než přijme vláhy. Ostřihejte všechny listy a udržujte ji v trvale vlhkém substrátu. Uvidíte, že se za pár dnů ujme.
Přesně tak, já tady dedukuju jen ze dvou fotek.  Počkejte si ještě na další reakce a pak se rozhodněte, podle vlastního úsudku.  Rady od prvního "rádce" nemusí být správné. Jo, a až se budete potávat v okolí, vynechte raději toho člověka,... celý příspěvek >
Já nevím, jestli je to zcela správně a předpisově, ale napíšu, co bych udělal ve vašem případě já. Především vzdálenost keřů 80 cm je dosti malá - je to spodní hranice únosnosti, jak upozornil kolega Mičurinec. Ideální vzdálenost je tak 120 či spíše... celý příspěvek >
Máte to názorově srovnané, tak mnoho zdaru!
Co vaše réva? (2012), 17.2.2012
Na ty potvory vosy by to chtělo něco vymyslet, nějaký geniální nápad . Ty záclonové návleky mě moc neberou. Sice účinné, ale pracné a hlavně škaredé. Místo aby se člověk koncem léta kochal krásou dozrávajících hroznů, čučí na rozvěšené pytlíky... celý příspěvek >
Ručně kované nářadí, 17.2.2012
Rozumím.
Pro PP : Rovněž bych s Vámi nerad zapadl do metalurgických polemik, pro ostatní čtenáře obtěžujících. V krámě samozřejmě zkoušet a testovat materiály, ze kterých je výrobek zhotoven, nelze. To je jasné, jako že dýcháme vzduch. O tom jsem se s Vámi... celý příspěvek >
Ruská zima, 17.2.2012
Nežehrejme, chce to pozitivní náhled. Plískanice, vítr, marast, … toť neklamný znak blížícího se předjaří! Pouhá přechodová fáze mezi mrazivou zimou a teplým létem.
Běžný spotřebitel nepotřebuje rozeznávat kalitelnou ocel od nekalitelné. Spotřebitel rozpoznává až rozdíl mezi ocelí zakalenou a nezakalenou, tedy stav oceli na hotovém výrobku. K tomu mu stačí obyčejný pilník. Stav a jakost oceli ve fázi polotovaru... celý příspěvek >
Roubovací kleště, 17.2.2012
Velmi pěkné a názorné video s velkou vypovídací hodnotou o vlastnostech tohoto konkrétního typu nástroje! Není to klasický Ω řez, spíše "U" řez a tak rouby mají tendenci se uvolnit, vysmeknout. Kvalita řezu taky není úplně TOP. Po klasickéhm... celý příspěvek >
Žloutne mi můj nejhezčí strom, 17.2.2012
Bez problému.
Co vaše réva? (2012), 16.2.2012
To jsem rád. Já jsem na kontrole ještě nebyl. Ten můj loňský Vostorg, kterého jsem loni "vyčaroval" společně s Vámi je zatím ve 4 litrovém květináči, takže chcípáček. Dnes v noci u nás napadlo 5 cm nového sněhu a zima ještě trochu kouše. O víkendu... celý příspěvek >
Žloutne mi můj nejhezčí strom, 16.2.2012
Dejte květináč přibližně o pět cm větší. Ten Váš je vůči rostlině hodně malý. Až vyjmete kořenový bal z květináče, oklepejte z obvodu a z vrchu starou zeminu. Na spodek květináče nezapomeňte dát drenážní vrstvu, cca 2 -3 cm. Poradit se střiháním si... celý příspěvek >
Žloutne mi můj nejhezčí strom, 15.2.2012
Přesadte jej do většího květináče.
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika