|
Příspěvky uživatele - 171.154
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Slivovice - kvas, 16.1.2010 S tou garáží jsem to taky slyšel. Loňský kvas jsem měl ve 3 plastových bečkách (430 lit) uskladněný v garáži (nemám jinou možnost) asi 1/4 roku, pálil jsem 5. ledna. Slivovička (47 lit) je vynikající, pochválil ji i palič. Pálil jsem poprvé v životě,... celý příspěvek > |  | Problémy s Goji, 19.10.2009 Už jste měl sklizeň? Slyšel jsem, že v našich podmínkách kustovnice čínská vůbec neplodí. |  |
|  | Slivovice - kvas, 3.9.2009 Proč nemůže být kvas uskladněn v garáži? Můžete mi to objasnit. Tuším proč asi, ale nevím to jistě. |  | Husqvarna versus SD, 24.1.2009 Tak jediný rozdíl vidím v tom, že se musí u silnější pily tahat větší silou při startování a při použití dekompres. ventilu to zase takový rozdíl stejně nebude.Důležitá je doba zapálení směsi. |  | Výběr kvalitní sekačky, 16.10.2008 Tak to je pravda, taky to tak beru. Vůbec mi nevadí když svýho 1/4 Ha seču nadvakrát a nachodím se. Je to příjemná práce na čerstvým vzduchu. |  | Křovinořez - Stihl, Husqvarna, Jonsered nebo Dolmar?, 21.8.2006 Může mi prosím někdo poradit s výběrem benzínového křovinořezu. Na zahradu 40x40m na sekání trávy popř. bodláku. Žádny dřeviny. Nemám ponětí co za značku a ani jaký výkon.
Děkuji
Pavel K. |  |
 |
|
|
|