|
Hledám zvláštní jabloň, 30.12.2009 Tak jsem ještě našel na švýcarských stránkách všechny odrůdy viz odkaz |
 |
Hledám zvláštní jabloň, 29.12.2009 Taky bych zkoušel hledat v německých (rakouských či švýcarských)zahradách(stránkách).Je více než možné ža ta jabloň pochází od nich a u nás byla jen vzácně.Koukněte např.na tu zitronen renettu jak už psal Vítek.Míra viz odkaz |
 |
|
 |
Rostliny pro papoušky, 6.12.2009 Pokud chcete a určitě byste měla dávat papouškům zelené krmení tak asi nejvíce dávat pampelišku(listy i květ),ptačinec(žabinec),jetel apod.Míra |
 |
Papoušek, který dobře mluví, 6.12.2009 Žako je asi nejlepší na mluvení a napodobitel všech možných a nemožných zvuků.Člověk se mu musí max.věnovat... cena okolo 15000Kč.Níra |
 |
Pohlaví u andulky, 6.12.2009 Dobrý den.Záleží také jakou má ta barva Andulka.jestliže např.bílou tak nemusí mít ozobí modré či hnědé.Vlastní zkušenost.Jsem chovatel ex.ptactva a moment.mám cca 80ks Andulek.Míra |
 |
Průjem u andulky, 4.12.2009 Dobrý den.Asi mu dáváte dost ovoce a zeleninu, proto ten řídký trus.Dávejte mu jen proso, oves dokud se to nezlepší.Míra |
 |
Kdy nejpozději zasít trávu?, 25.11.2009 Dobrý den všem.Mám dotaz.Když je takové teplé počasí tak do kdy se může sít tráva?nebo to je zbytečné a je lepší počkat na jaro?děkuji za odpovědi.Míra |
 |