Příspěvky uživatele - 49.235

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hledám zvláštní jabloň, 30.12.2009
Tak jsem ještě našel na švýcarských stránkách všechny odrůdy viz odkaz 
Hledám zvláštní jabloň, 29.12.2009
Taky bych zkoušel hledat v německých (rakouských či švýcarských)zahradách(stránkách).Je více než možné ža ta jabloň pochází od nich a u nás byla jen vzácně.Koukněte např.na tu zitronen renettu jak už psal Vítek.Míra viz odkaz 
Rostliny pro papoušky, 6.12.2009
Pokud chcete a určitě byste měla dávat papouškům zelené krmení tak asi nejvíce dávat pampelišku(listy i květ),ptačinec(žabinec),jetel apod.Míra
Papoušek, který dobře mluví, 6.12.2009
Žako je asi nejlepší na mluvení a napodobitel všech možných a nemožných zvuků.Člověk se mu musí max.věnovat... cena okolo 15000Kč.Níra
Pohlaví u andulky, 6.12.2009
Dobrý den.Záleží také jakou má ta barva Andulka.jestliže např.bílou tak nemusí mít ozobí modré či hnědé.Vlastní zkušenost.Jsem chovatel ex.ptactva a moment.mám cca 80ks Andulek.Míra
Průjem u andulky, 4.12.2009
Dobrý den.Asi mu dáváte dost ovoce a zeleninu, proto ten řídký trus.Dávejte mu jen proso, oves dokud se to nezlepší.Míra
Kdy nejpozději zasít trávu?, 25.11.2009
Dobrý den všem.Mám dotaz.Když je takové teplé počasí tak do kdy se může sít tráva?nebo to je zbytečné a je lepší počkat na jaro?děkuji za odpovědi.Míra
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika