|
Příspěvky uživatele - 96.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kalifornské žížaly, 11.12.2009 Dobrý den, děkuji za srozumitelné vysvětlení. Velmi ráda to i nadále nechám osudu. |  | Kalifornské žížaly, 10.12.2009 Dobrý den, dočetla jsem tuto diskusi a trochu to nechápu. Byla jsem přesvědčená, že žížaly jsou přirozenou součástí kompostování jak v přírodě, tak na zahradě. Vžycky jsem měla a mám v kompostu žížaly. Neřešila jsem to, nechtěla po nich aby se... celý příspěvek > |  |
|  | Medvědí česnek - Tinktura - otrava?, 10.12.2009 p.s. Jako nejlepší odpověd považuji tu, zeptat se v lékárně. Když budou neochotní, tak jít do jiné lékárny. Jedna věc je sypat si česnek na chleba a druhá - vyrábět si doma lék. A jesti máte rozumného lékaře, tak to s vámi probere taky. |  | Medvědí česnek - Tinktura - otrava?, 10.12.2009 Na chleba je taky dobrá "česnekopažitka" - Allium tuberosum, pěstuje se jako pažitka a semínka stojí pár korun. |  | Čím zničit heřmánek v trávě?, 10.12.2009 Dobrý den, asi jsme si úplně nerozuměli. Praděpodobně to skutečně nebude heřmánek pravý. Ale já jsem přece neradila, aby si ta paní dělala čaj! Já jsem jí radila aby ho prostě vyplela. |  | Růže, 10.12.2009  Taky jsem četla, že m. i. pereire vyrmrzá, no nic, je sposta jiných. Hledání v katalozích(jak se to skloňuje??) je bezva zábava. Do těch nádob už jsem se rozhodla dám stromkové typu The Fairy. Jsou odolné, dole to posypu všelichou a bude paráda. Jak... celý příspěvek > |  | Jak řezat růži na kmínku?, 10.12.2009 Dobrý den, odpovídám asi pozdě a tudíž zbytečně. Víte, růže se nedají pěstovat jako zarovnaný živý plot. Každá růže je jiná a dorůstá jiné výšky. Je sice možné zčásti řezem regulovat výšku a tvar, ale i tak je nutné respektovat její přirozený tvar.... celý příspěvek > |  | Růže, 10.12.2009  Dobrý den, Mme Isaak Pereire je jednou z růží, o kterých uvažuju, že si je koupím. Udělala jsem si nový záhon u terasy, takže rozhodně chci něco voňavého, a (alespoň typově) historického. Můžete mi prosím napsat jaké má M.I.P. rozměry? A ještě jedna... celý příspěvek > |  | Magi bylinka, 9.12.2009 Myslím si, že smil jako maggi kytka je výmysl prodejců květin. Co chtějí prodat, tak tomu hned dají nějaký "zajímavější" název. Tedy to si myslí oni. ve skutečnosti dělají akorát zmatek. Maggi je libeček! Je i jednou ze surovin, která se... celý příspěvek > |  | Růže - špatně vyvinutý květ, 9.12.2009 Podívejte se na vlákno "ukousnuté květy růží" v diskuzi o růžích. Jsou tam i fota. |  |
|  | Bile tecky na jedlicce, 9.12.2009 Dobrý den, Je to jeden z druhů mšic (medovnice, korovnice, podobné jsou i vlnatky) sají na kůře a jehličí jehličnanů a při sání se obalují bílým voskem, takže se těžko likvidují. Měla jsem to samé a podařilo se mi to zlikvidovat (nebo spíš... celý příspěvek > |  | Kočka na zahradě, 8.12.2009 Teď jsem si vzpomněla ještě na jednu radu, ale nevyzkoušeno! Dát tam, kam nechcete aby kočky chodili, nafouknuté dětské balonky. Kočku to zaujme, chce si hrát, zkusí packou, drápek balonek propíchne... Typla bych, že se pak bude vyhýbat... celý příspěvek > |  | Růže, 8.12.2009  Díky za tip! Ta pilatka je zákeřnej prevít. Je to malá muška, klade vajíčko těsně pod trn, její larva se zavrtá do větve a tu pak zevnitř vyžírá. Pod trnem je pak vidět jenom taková malá direčka. Takže přípravek co proniká do pletiv by měl pomoct!... celý příspěvek > |  | Rajče tyčkové Tipo F1, Toro F1, 8.12.2009 to nic, stanou se horší věci, hlavně že máte doma veselo |  | Ke staré chalupě pod okna, 8.12.2009 už je jistě vše zasazeno, ale ještě si přihodím. U nás v okolí (Okr.Příbram, cca 450 m) vídám před starými chalupami pod okny hortensie - ne ty moderní barevné, ale hortensie stromečkové (hydrangea arborescens) snad to píšu dobře. Kvetou velkými... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|