Příspěvky uživatele - 161.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Statice tatarika, 16.9.2008
Asi tak před deseti lety jsem zachytil v odborném časopisu návod na ochranu Statice tatariky. Rez se projevuje puchýřky na starších listech - při objevení ošetřit 2-3x po deseti dnech prostředky Saprol, Baycor, Dithane, či Novozir. Peronospora-... celý příspěvek >
Bobkovišeň - choroba nebo škůdce?, 16.9.2008
Mám bobkovišeň a mám s jejím pěstovánímtaké potíže. Silně trpí moniliovým úžehem podobně jako meruňky višně. Moniliový úžech se šíří v těchto rostlinách v době květ pokud je chladné vlhké počasí. Při vzrašení listů mladé listy jakoby zesnutní,... celý příspěvek >
Jak dlouho se dá uchovat postřik, 16.9.2008
Přátelé vám odpověděli jak uchovat rozmíchanou suspenzi. Možná jste chtěl vědět jak dlouho lze uchovat zakoupený posřikový koncentrát. V příbalovém letáku bývá doba použitelnosti dva roky. Tím se nemusíte zarážet. Většina postřiků má mnohem delší... celý příspěvek >
Černý střed květu jahodníku, 16.9.2008
Skála - ještě jeden doplněk. BIO - rady neberte vážně. Některé z nich byly dávno využívány našimi předky /výluhy z kopřiv a pod./ Byly a jsou málo účinné a pro jejich propagátory spíš dobrý kšeft.
Černý střed květu jahodníku, 15.9.2008
Nepleťte dohromady květopasa a mráz. Poškození květopasen je jednoznačné - nakousnuté stopky a neotevřená poupata. Černý střed otevřeného květu je způsoben jedině chladem. Možná pěstujete jahody někde v údolí, kde bývá chladněji. Předpokládám, že... celý příspěvek >
čerrnání listů hrušně, 15.9.2008
Pokud černání listů je rozloženo kolem hklaní nervatury, mohlo by se jednat o listové roztoče, kerých se zbavíme pouze předjarním postřikem proti přezimujícím škůdcům. Taky jsem si je přinesl se zakoupenou hruškou a toto jsem našel v... celý příspěvek >
podzimní postřik jabloní, 15.9.2008
Postřik 5% močovinou je doporučován mezi zahrádkáři těsně před opadem listů s účinností na přezimující stadia houbových chorob jako je strupovitost jebloní. Sám jsem to vyzkoušel i na broskvoních. Výsledek však nemůžu hodnotit. V každém případě jsem... celý příspěvek >
Cedry u nás, 9.3.2006 Obsahuje fotku
 Dovezli jsme si malý cedr ( 20 cm ) z Libanonu a máme ho v květináči. Kořen byl obalen hlínou. Poradí někdo jakou hlínu používat u nás ?
Další diskuze:  3132  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika