|
Příspěvky uživatele - 207.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bříza - řez, 2.11.2007 Dekuji za obe odpovedi, zitra se do toho pustim! Sterba |  | Bříza - řez, 1.11.2007 Dobry den, mam na zahrade vzrostlou, asi 15tiletou brizu. Protoze v lete velmi stini, chtel bych ji orezat. Nevite kdy a jak moc, abych ji neznicil? Dekuji! Sterba |  |
|  | Ostrihat ibisky?, 31.10.2007 Diky, dam na Vasi radu. Nevedel jsem, ze se maji zalevat odspodu. V lete na balkone vsechny kytky zalevam horem i dolem, i 2x denne, vodou z cisteho potoka, kterou si vozim z chalupy. Zdravi S. |  | Ostrihat ibisky?, 24.10.2007  Dekuji za odpovedi. Az dokvetou, tak je ostriham. Vkladam na ukazku fotku :). S. |  | Ostrihat ibisky?, 20.10.2007 Dobry den, vcera jsem premistil z jizniho balkonu plnokvete cervene ibisky (ne Syrske), ktere cele leto opravdu bohate kvetly. Na zimu je davam na svetlou chodbu, kde je prum. 15 stupnu. Maji jeste spoustu poupat. Dva jsem ostrihal hned, nechal jsem... celý příspěvek > |  | folie jezirka a hrzyec, 10.9.2007 Ma prosim nekdo zkusenost, jak dopadne PVC folie 1mm kdyz se do ni pusti hrzyec, kterych mam bohuzel na zahrade dost? Rekli mi, ze do rovne napnute steny kousat nemuze. No, nevim.Dekuji za vase nazoryJindrajindrich8@volny.cz |  | Aloe vera, 8.9.2007  Dobry den, ja jsem dostal pred nekolika lety Aloe ze Zdaru z Vysociny, kde ji meli normalne s kvetinacem v zahone. Delam to taky tak a dari se ji vyborne. Pres leto se o ni vubec nestaram a vzdy vyzene kvet dlouhy skoro 1 metr. Na zimu ji davam na... celý příspěvek > |  | Jak se jmenuje a jak pestovat?, 4.9.2007  Dobry den, omlouvam se, ze jsem nereagoval na Vasi odpoved, ale z neznalosti prace na PC jsem zde puvodni dotaz znovu zalozil na balkonovych kvetinach. Nikdo mi ale tak podrobne neodpovedel, jak tuto nadhernou rostlinu pestovat. Ale k veci - uz vim,... celý příspěvek > |  | Alocasia macrorrhiza, 4.9.2007  Tak prikladam dalsi fotku - roste to jako blazen - posl. list je jiz dlouhy 66 cm |  | Kanadské borůvky - pěstování viz minulé diskuse, 29.7.2007 Čtu s podivem o kanadské borůvce, co vše potřebuje... Před 23 lety mi známá přinesla dvě kanadské borůvky, že to nikdo nekupuje. Drží se na 2 m výšoky, plodí každej rok Nikdy jsem nepoužil žádné hnojivo. Potřebuje rašelinu nebo lesní hrabanku a... celý příspěvek > |  |
|  | Hubeni mravencu na zahrade, 25.11.2006 Nám se osvědčil popel z cigaret.Na místo výskytu stačí nasypat a oni do druhého dne zmizí.Ale nevím jak to funguje venku.
|  | kanadské borůvky, 12.8.2006 Máte také zkušenost s prořezáváním borůvek? Mám velké keře, tak 15ti leté, chtělo by to určitě zmladit. Nevím zda řezat u země, nebo nechat pahýl, ze kterého obrostou? |  |
 |
|
|
|