Příspěvky uživatele - 12.145

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Údržba motoru Honda GCV 160 - 5,5 HP, 24.4.2007
Šlo spíše asi o technickou stránku věci - jestli je olej daného viskozního čísla a API specifikace nahraditelný bez obav olejem jiného výrobce, ale stejného visk.č. a API (případně API lepším). Pokud by to nešlo, tak spekulace o jiném oleji jsou... celý příspěvek >
Malotraktor - Vari IV nebo Dakr-RZS, 2.4.2007
Akci s vozíkem jsem si všiml, zaujala mně. Pokud jsou si stroje tak podobné, jak říkáte, tak do úvah zahrnu ještě prodejní a servisní dostupnost v okolí a rozhodnutí se vyvrbí. Pokud by zde někdo neměl diametrálně odlišný názor,... celý příspěvek >
Jak zlikvidovat plevel v trávníku?, 4.10.2006
Nejlépe chemii :-) Nějaký selektivní herbicid, na menší zasažení se mi osvedčil práškový Trastan, je to zároveň hnojivo. Jinak potřik, např. Agrofit, v obchodě Vám určitě poradí. Ceny www.carmen-flora.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika