Příspěvky uživatele - 142.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mletý vápenec, 8.11.2012
Jdu pro radu. Můžu ještě v tuto dobu poházet trávník mletým vápencem? Mám totiž zahradu samý mech! Pomůže to? Děkuji.
Uskladnění brambor a jablek v jednom sklepě, 7.10.2012
Brambory nezesládnou, ale jabka chutnají jak brambory.
Domácí pálení - danový přestupek nebo už trestný čin?, 5.10.2012
Nat prez metr a brambory 2 cm, 30.6.2012
Také by mě to zajímalo. Celá léta, co pěstuji na zahrádce brambory, tak mám nať vysokou, říkám, že by to chtělo tyčky jak k rajčatům .  A to i v rocích, kdy jsem nehnojil. Co pozoruji, tak ostatní mají stromky poloviční. V červenci přijde... celý příspěvek >
Prosím o radu ohledně sukulentu Euphorbia Obesa, 29.6.2012
Dobře, moc Vám děkuji za radu.
Prosím o radu ohledně sukulentu Euphorbia Obesa, 24.6.2012
Dobrý den! Chtěla bych moc poprosit o radu ohledně sukulentu Euphorbia Obesa. Od spodu mi začíná hnědnout. Vůbec nevím, co to může být a netuším jestli je to normální nebo je to nějaká nemoc. Nevěděl by někdo, čím je toto způsobeno a jak bych tento... celý příspěvek >
Juka usychá a žloutne, 25.2.2012
Dobrý den, tak to mě vůbec nenapadlo a je to víc než pravděpodobné.Kupovali jsme ji před 14 dny, což hodně mrzlo i přes den. Dá se stím něco dělat nebo je už pozdě na záchranu?
Juka usychá a žloutne, 24.2.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den, mám problém s jukou, několik dní po zakoupení nám začala schnout a listy se zkrucují a žloutnou (viz foto). Zkoušel sem výše uvedené postupy a rady na vašem fóru, ale bez výsledku.Předem díky pomoc. Lukáš
Znáte dlažbu z kamínků a pryskyřice?, 13.1.2012
Máme od nich chodník a terasu a je to v pohodě, Cena se mi nezdá vysoká, když si vezmete, že jedou 260km a vezmu-li v úvahu životnost tak jsem rád, že jsme se rozhodli takto. Do budoucna uvažujeme ještě stejný způsob realizace použít na velkou... celý příspěvek >
Starkl - zkušenosti, 7.1.2012
Když tady začínal, tak jsem pár věcí objednal. Něco nepřežilo, něco se neujalo vůbec. Je předražený. Už bych tam nenakupoval. Katalog je fotomontáž.
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?, 6.12.2011
Dobré uzené dlouho nevydrží.
Co je to za keř?, 7.11.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den, chtěla bych poprosit o info co je to za keř.
Odnaučení kňučení, 10.9.2011
No a co když mám 11 měsíčního Ridgebacka a uvážu ho na zahradě k boudě, vzdálím se a on knučí a vyje a rozštěká pulku dědiny, takže taky nic přijemného.Zkoušela jsem vzdálit se a jak začal knučet tak ho zpucovat ale to pomuže max. na 5 min potom... celý příspěvek >
Nespokojená palma, 29.7.2011 Obsahuje fotku
Zdravím, chtel bych se zeptat, jeslti nekdo nevi co chybi teto palme, nebo jestli je to nejaka nemoc nejaka rez nebo tak neco, mel sem ji na verande pod oknem a zacla takhle zloutnout, ted sem ji dal ven. diky moc za odpoved
Nová vinička, 23.6.2011
Naše obec se nachází 15km severozápadně od Znojma na skalním ostrohu, terén naší obce je víceméně rovinatý - mírně svažitý k jihu ze severu je obec obklopena meandrem řeky a lesem. Co se týče lokality kde chci revu pěstovat je podloží kamenité -... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika