Příspěvky uživatele - 16.190

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
zrcátko na brambory, 12.2.2009
S tím naprosto souhlasím. Stačí, když člověk slyší, "strýčku nemáš ještě trochu biobrambor"? To víš, že mám. Děkuji za nápad, v sobotu budu vyrábět zrcátko na tyčce.
Jak se zbavit mladých jasanů ze zídek, 12.2.2009
Předpokládám, že roste v kamenné zídce již několik let, jak píšete.V tom případě vytrhnutí asi nebude možné,/i když by bylo nejlepší/. Zde pomůže jedině chemie. Nechat trochu vyrůst a postříkat listy. Případně po 14 dnech zopakovat. Doporučuji... celý příspěvek >
Moc květů?, 11.2.2009
neodstraňovat, rostlina si s tím poradí, na poli je taky nikdo nevyštipuje.
rajče start, 11.2.2009
Není START název odrůdy jako třeba SLÁVA PORÝNÍ a F1 že je to hybrid?
Sklizeň hrachu, 11.2.2009
Pak už se tomu říká sklizeň na semeno a ne na zeleno.Každý si může vybrat, zda slaďoučký hrášek u záhonku, nebo hrachovou kaši s uzeným masem. Dobrou chuť.
Umírající fazole, 11.2.2009
To spíš bude hniloba na klíčící rostlině, je to nejen na fazolích
Pórek, 11.2.2009
Proč by to nemělo jít? Pokud mám pórek jen pro sebe a ne na výdělek, tak přece broučka vyříznu a ze zbytku je dobrá polévka.Nejméně půlka pórku zůstane po vyřezání bez broučků. Já vím, manželka s tím má víc práce, ale chemii si šetřete na to, kde to... celý příspěvek >
Mangold, 11.2.2009
Můj švagr je šprýmař. Dal mé manželce k narozeninám celou rostlinu Mangoldu /cca50cm/ jako "květinu" k narozeninám.Udělali jsme z toho polévku na způsob špenátové. Byla dobrá, ale zůstaneme raději u originálu-špenátové polévky.
Pekingské zelí, 11.2.2009
Protože mám také rád pek.zelí, poradili mi odborníci ze sempry, že dva druhy lze vyset i na jaře, tak to vyzkouším.Jinak potvrzuji, že se dá i na delší čas/podle kvality sklepa /uložit na podzim i ve sklepě-chce to i včas přebírat a nenechat zkazit... celý příspěvek >
Salát co vyběhl, 11.2.2009
Doporučuji se řídit dobou výsadby uvedené na sáčku.Předpokládám, že v dubnu bych měl zalát dávno vysetý v zemi, /tedy ne ve skleníku/mám totiž zkušenost, že pokud se nevyseje salát "letní" odolný proti vybíhání, po polovině června vyběhne... celý příspěvek >
Jak uskladnit běžné druhy zeleniny?, 11.2.2009
Zkoušel jsem všechny známé způsoby včetně do písku.Protože mám sklep studený, teď+8 stupňů a středně vlhký, již delší dobu skládám na poličky, které jsem si vystavěl z cihel a ležení z hurdisek.Na ně vyskládám mrkev, petržel, celer, černou ředkev... celý příspěvek >
Odrůda keříčkové fazole na lusky, 9.2.2009
jakékoliv keříčkové žluté jsou vynikající se smetanou... Většinou jsou již bez vláken a sklízí se po etapách, dokud jdou lusky zlomit, poté již nejsou ke konzervaci, nebo k té omáčce moc vhodné.
Uschlé rostlinky hrachu, bez kořenů, 9.2.2009
Jsou-li bez kořenů, sežrala kořeny myš, nebo hryzec: příště, až se to vyskytne, nečekat, otrhat co se dá, v polévce budou výborné
Sklizeň hrachu, 9.2.2009
Jak začne tvrdnout, je už pozdě. Choďte chutnat častěji, jakmile přestane být sladký a začne tvrdnout, ba i lusky začínají měnit zářivou zelenou barvu, je pozdě.Jinak se dá konzumovat od doby, kdy se v lusku něco objeví a co stojí již za to sníst
Plíseň na hrachu?, 9.2.2009
příště jej nesejte tak husto. Pomúže i méně zalévat
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika