|
Příspěvky uživatele - 202.96
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Musí se ošetřit postřikem i rezistentní odrůdy?, 30.3.2010 Mšice byly na těch trsech mezi kuličkami rybízu.Samozřejmě tam lezli i mravenci.Snad to nebude pravidlem.Mám z toho celkem strach a problémům se snažím předejít, jelikož jsem začátečník :o) |  | Musí se ošetřit postřikem i rezistentní odrůdy?, 30.3.2010 Rodiče právě mají jen jeden stromkový rybíz a na něm byl loni skoro každý trs napaden mšicí, tak bych tomu rád předešel.Já mám tři keříkové a jeden stromkový. |  |
|  | Musí se ošetřit postřikem i rezistentní odrůdy?, 30.3.2010 Ještě jeden dotázek, co účiného proti mšicím, které se rodičům pravidelně objevují na rybízech, ale bývaly i na angreštech? |  | Musí se ošetřit postřikem i rezistentní odrůdy?, 30.3.2010 Takže bude asi lepší jako prevnce postříkat před rašením a po odkvětu? |  | Lze na jaře zasadit švestky?, 30.3.2010 Já už ji mám cca 14 dní zasazenou. |  | Musí se ošetřit postřikem i rezistentní odrůdy?, 30.3.2010 V zahradnictví kde jsem je kupoval říkali, že se stříkat nemusí.Tady nejsou názory zas tak jednotné.Proto se ptám.Dekuji Zdenek |  | Musí se ošetřit postřikem i rezistentní odrůdy?, 30.3.2010 Mám je vysazeny na velmi sluném stanovišti.Slunce tam svítí od rána do večera.Nechci nic zanedbat máme angrešt atd velmi rádi.Rodiče se jich kdysi kvůli padlí zbavili.Byli to nádherné a hodně plodící stromky.
Letos jsem je vysadil na nově koupené... celý příspěvek > |  | Musí se ošetřit postřikem i rezistentní odrůdy?, 30.3.2010 Dobrý den, koupil jsem rezistentní odrůdy angreštu (Invicta, Prima,Karát a Remarka) myslel jsem, že je nemusím ošetřovat postřikem, ale někde jsem četl, že by bylo vhodné i tyhle postřikem ošetřit.Pokud ano, čím a kdy.Díky Zdenek |  | Vzrůst/výška slivoní, 15.3.2010 Díky, psal jsem do toho zahradnictví a je to prý polokmen.Už se těším, až budu sázet
Zdenek |  | Vzrůst/výška slivoní, 15.3.2010 Moc Vám děkuji, výškou toho kmene jsem myslel jak je vysoký na uvedené podnoži při nákupu?
Děkuji Zdenek |  |
|  | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 14.2.2010 Tak já už se také těším na jaro snad jako nikdy.Loni jsme koupili zahrádku cca420m2.Nějaké stromky tam již jsou (meruňka, broskev a pár jabloní),ale chystáme se ještě něco dosadit, jabloně,třešeň,švestku, rybíz,srstky, maliny,víno...
Jsem úplný... celý příspěvek > |  | Jakou slivoň?, 7.2.2010 Děkuji za radu, asi se tedy rozhodnu pro Chrudimskou, ikdyž ta Haganta také nevypadá špatně. |  | Jakou slivoň?, 7.2.2010 Dobrý den,
na jaře bych rád vysadil velkoplodou švestku.Zvažuji jestli Jojo nebo Chrudimskou.
Máte s těmito odrůdami nějaké zkušenousti, jakou by jste doporučili?
Děkuji Zdenek |  | Chci se napást na zahradě, 17.11.2009 No hrušeň zrovna nemusím, ale díky. |  | Chci se napást na zahradě, 17.11.2009 Děkuji.
Něco jsem vybral, rád bych koupil vše najednouna jednom místě, ale to se asi nepodaří.
Jablka-Rubín, Topaz
Třešeň-Burlat (podnož Colt)
Švestka-Chrudimská
Maliny-Ada, Madea
Rybíz-bílí-Jantar, červený-Losan, černý (potřeboval bych poradit... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|