|
Příspěvky uživatele - 70.229
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ovocná stěna z hrušní, 1.11.2009 Paní Lído, děkuji Vám za radu, kterou určitě využiji. Zkusím štíhlá vřetena. A když to zmrším, tak to vykopu. Jak už jsem psal, na své zahrádce mám 5 druhů hrušní, tak je mi to celkem jedno :-). Ono ne ndarmo se říká, že chybami se člověk... celý příspěvek > |  | Americké padlí, 1.11.2009 Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli už mohu ošetřit angrešty a rybízy postřikem. Dále bych se chtěl zeptat, jestli je nutné stříhat špičky větévek mladách angreštů a rybízů, když se budu snažit vyřešit problém am. padlí chemickou cestou.
Díky za... celý příspěvek > |  |
|  | Podpěra pro maliníky, 1.11.2009 Děkuji za rady. Zkusím to s roxforama. |  | Kravský hnůj - kam s ním?, 31.10.2009 Dobrý den, mám doma asi 10kg granulovaného kravského hnoje. Chtěl bych se Vás zeptat, jestli ho mohu nyní na podzim rozsypat ke stromům (jabloně, neruňky, broskve, hrušně).
Díky za radu. |  | Střih sloupových jabloní, 31.10.2009 Díky, v předjaří je ostříhám
HS |  | Střih sloupových jabloní, 31.10.2009 Dobrý den, na jaře jsem koupil 4 sloupové jabloně. Během léta se mi u tří vytvořila korunka (vidlice). Chtěl bych se proto zeptat, jestli mám nechtat takto rostlé jabloně růst bez zásahu, nebo jestli mám jabloně zastříhnout tak, aby rostly pouze s... celý příspěvek > |  | Stříhání tůjí, 31.10.2009 Dobrý den, i já se připojuji s podobným dotazem. Mám na zahradě vzrostlé tůje a rád bych se o metr - či dva seříznul. Chtěl bych se zeptat, je-li to možné, aniž by mi tůje poschly.
HS |  | Ovocná stěna z hrušní, 31.10.2009 Pane Stanislawe, děkuji za reakci. Myslíte tedy, že ovocná stěna je na znalosti a zkušenosti méně náročná? Jsem začátečník a chtěl bych zkusit i něco jiného, než-li klasickou výsadbu. Místa mám poměrně dost. Na zahradě mám již 5 odrůd na klasických... celý příspěvek > |  | Ovocná stěna z hrušní, 30.10.2009 Jdu tedy studovat. Děkuji za informace.
HS |  | Ovocná stěna z hrušní, 30.10.2009 Štíhlé vřeteno? Kolik se vejde stromků s tímto střihem na 5m? Dá se štíhlé vřeteno pěstovat i na podnoži semenáč? ják se zapěstovává štíhlé vřeteno?
Děkuji za rady a těším se na další informace. HS |  |
|  | Postřik proti kadeřavosti, 30.10.2009 Dobrý den, mé brosvoně už mají 90% listů dole, proto bych se Vás chtěl zeptat, jestli už mohu provést podzimní postřik (kuprikolem) proti kadeřavosti.
Díky za radu. |  | Ovocná stěna z hrušní, 29.10.2009 Dobrý den, chtěl bych zkusit založit ovocnou stěnu z hrušní. Jestli jsem to dobře pochopil, tak na stěnu je nejvhodnější slabě rostoucí podnož (kdoule). U nás v okolí mají v zahradnictví na kdoulových podnožích druhy b.lahvica, konference, bohemia a... celý příspěvek > |  | Smůla vytékající z kmene, 26.10.2009 Dobrý den, já bych se chtěl zeptat, jestli se klejotok může vyskytnout i u jehličňanů.
Díky |  |
 |
|
|
|