|
Příspěvky uživatele - 97.198
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Arguta, kolomikta, aktinidie, 6.11.2009 Dobrý den,
můžete mi, prosím, někdo objasnit, co vlastně pěstuju, když mám aktinidie? Jsou to arguty? Nebo nějaká jiná odrůda? Mám v tom hrozný zmatek. |  | Zimolez kamčatský - konec, 18.5.2009 Já mám dva keře třetím rokem, jedem neplodí vůbec, druhý má tři plody, které jsou spíš malé. Mám řezat? Můžu přihodit hnojivo na borůvky? A když si pořídím nové rostlinky, můžu být ve stínu? Díky. |  |
|  | Rajčata kdy s nima už ven?, 5.5.2009 Chomutov - jsou už čtyři dny venku, tak uvidíme. |  | Výběr odrůd - Neptun, Rhea, Picurka, Uran,, 25.3.2009 Vyškrtala jsem tedy ty bezsemenné ze Slovenska, zkusím jenom Picurku a vyšlo mi toto:
Kodrjanka - Velika - kterou z nich?
Purpur - Šarlat - kterou z nich?
Picurka
Olšava
Palatina
Vostorg
Chtěla jsem se zeptat, pán co odpovídal jako host i ten... celý příspěvek > |  | Výběr odrůd - Neptun, Rhea, Picurka, Uran,, 25.3.2009 Díky všem, jsme pod Krušnými horami, pěstitele jsem si našla v okruhu asi 50 km. Doporučujete tedy spíš odrůdy s pecičkami, že jsou známější a odolnější? |  | Tak co, už zmrzli?, 14.1.2009 Já taky doufám, že by jich po letošní zimě mohlo ubejt. Prý jednorázové mrazy snáší dobře, ale tyhle dlouhodobé jsou pro ně horší. Tak uvidíme, musíme doufat. Už si představuju, že bych letos měla dokonce i petržel a neokousaný jahody... |  | Tak co, už zmrzli?, 14.1.2009 Tak co myslíte, zmrzli už? Klíšťata, sametky, slimáci... |  | Sametka podzimní - Trombicula autumnalis, 9.9.2008 Chtěla bych se zeptat, myslíte, že sametku lze splést s komárem? Jsme po víkendu strašně zeštípaní, řádově v desítkách pupínků, přítel si myslí, že to jsou sametky, ale žádné samičky, hlavičky jsme na vrcholcích nenašli. Já si myslím, že to byly... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|