Příspěvky uživatele - 96.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nejaromatictejsi odruda, 19.10.2009
Tuhletu diskusi jsem objevila pozdě - jedu si pro už objednanou meruňku LEALu - pro její údajnou mrazuvzdornost a časnost plodnosti, nenáročnost na půdu - jsou tyto údaje pravdivé? A abych navázala na tuhletu diskusi - jsou plody především chutné?... celý příspěvek >
Zbytky postřiků na plodech, 14.10.2009
Moc to tady nepatří - k broskvoni Harbinger - taky končím postřikem proti kadeřavosti, a i ten mívá jen podpůrný účinek. Pokud "nevyjde" počasí, je kadeřavost i přes postřiky velká. A při dozráívání je to totéž - nejdůležitější je, aby se... celý příspěvek >
Odrůdy révy, 11.9.2009
Děkuji.
Odrůdy révy, 10.9.2009
Děkuji za věcnou odpověď. Dost jsem se chtěla dovědět z literatury, ale tohleto jsem skutečně nikde nenašla, není nad osobní zkušenost a jsem ráda, že jste ochoten se o ni podělit. A provádíte hnojení na list, když uvádíte, že perenospora vzniká po... celý příspěvek >
Odrůdy révy, 10.9.2009
Hmm, já ale hledám radu od někoho, kdo už má zkušenost s danou odrůdou. To, co zatím mám venku, je právě podle katalogu s popisem, rezistenty - přesto perenospora ve velkém. A protože si můžu dovolit vést ve skleníku pouze jednu rostlinu, musím se... celý příspěvek >
Odrůdy révy, 9.9.2009
Že je Kodrjanka modrá vím, ale do skleníku bych chtěla ještě nějakou jinou modrou. Každopádně dík za fotografii i reakci - mně ještě Kodrjanka nezarodila. A co odrůda Vitra - ta by se hodila do skleníku? Ale kořeny venku, takže ve skleníku relativní... celý příspěvek >
Husgvarna 359, 6.9.2009
dobrý den.mám rok starou a málo jetou 359.při řezání větve nad hlavou mě větev sevřela lištu a pila se vypla.od té chvíle pila nejde nastartovat.benzín tam jde, jiskru hází a vše vypadá ok.poradte.dík
Odrůdy révy, 1.9.2009
Mám zahradu v nadm. výšce cca 500 m - na Valašsku. Zdárně se u nás pěstuje réva tak, že je vysazená před skleníkem a pak se průřezem skla vede do skleníku. Ráda bych se pokusila o totéž, protože přesto, že mám zasazeny rezistenty, ale venku... celý příspěvek >
Utržený přísavník, 10.5.2009
Zda-li to dobře chápu, tak jste jej ulomila v místě naroubování, v tom případě vám snad vyžene podnož, ale naroubovaná část byl patrně přísavník tříprstý (tricuspidata) a podnož bude přísavník pětilistý (quinquefolia). Má jiné listy, nezbývá, než si... celý příspěvek >
Roubování, 22.4.2009
Děkuji za informace ohledně sundání pásky a přeji hezký den. Tini
malý strom do stínu?, 21.3.2009
Připojil bych se k těm japonským javorům, buky bych neviděl nejlepší, dělají hluboký stín a pro podrost je to méně vhodné, taky výškově neodpovídají vašemu požadavku. Můžete i jiné javory (Acer griseum, Acer ginalla). Hezký den Tini
Čínská růže nekvete lepkavá tekutina, 8.12.2008
Pokud jsou tam i pavučinky, jedná se o svilušku, na rubu listů drobní paraziti menší jak 0,5mm. Tini
Jakou ranou slivoň?, 2.12.2008
Díky všem za rady, nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem vysadil Topfirst, Opál a špendlík (začali ho letos nabízet v zahradnictví). Tak jsem si udělal trojnásobnou radost :-) Tini
Řízkování břízy, 21.11.2008
Pro jednoduchší přezimování je můžete vložit do země již nyní, na místo kde chcete, aby zakořenily. Na jaro, když vyrazí z očka je můžete zakrýt skleňákem či PETkou pro snížení odpařování a zvýšení vlhkosti a věřit a doufat :-) Tini
Jakou ranou slivoň?, 3.11.2008
Co raději Opál, nebo Čačanskou Lepotici, Valašsko 440m.n.m.? Díky Tini
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika