Příspěvky uživatele - 180.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Strom pro stín, 7.9.2009
Dobrý den paní Lído. Ne tak zcela. Pokud budeme roubovat v koruně některé čarověníky, tak sice vypěstujeme stromový tvar, který ovšem nebude plodit. Ne vše, co kolem nás roste se množí generativně. Napadá mě třeba Robinia pseudoacacia... celý příspěvek >
Topoly na živý plot, 4.9.2009
Dobrý den paní Jano. Tak topol jistě ne, ten tak maximálně na silniční stromořadí či větrolam, případně energetickou dřevinu. Za svůj dlouhý profesní život v této oblati jsem živý plot z topolu opravdu neviděl. Ale to neznamená, že to nemůžete... celý příspěvek >
Je to vůbec možné?, 4.9.2009
Dobrý den. No Vás zcela v pohodě, ale já bych musel počkat tak ještě 10 roků... Spíš bych na to posadil vnučku nebo vnoučka, to jsou ještě takoví malí rybízci:-) V úterý jedu pálit meruňkovou. Stanislaw
Je to vůbec možné?, 4.9.2009
Dobrý den pane doktore. Řekl bych, že to není nijak upravováno. Měl jsem fota celé řadu podobných výtvorů, které byly takto stvořeny. Možná, že bych je dokonce ještě našel. Ten řez je myslím ablaktace, což jistě znáte jako druh roubování. Ale může to... celý příspěvek >
Kdy rizkovat rybiz?, 2.9.2009
Dobrý den. Tady připojím jen malou poznámku. Jistě to všechno je možné, jen naše zimy jsou trošku jiné než v Holandsku. Tam skoro neznají mínusové teploty. Ale jistě to jde vyzkoušet, o nic nejde. Pokud bych ale vlastnil ovocnou školku tady a zabýval... celý příspěvek >
Špendlíky - kolik cukru do kvasu?, 2.9.2009
Dobrý den. Pálím už nějaký ten pátek a nepřidávám ani gram cukru do kvasu. Naopak si před založením kádě nachystám rozmixované ovoce do kterého přidám ušlechtilé kvasinky a tím nachystané rozmixované ovoce v kádi zaleju. Řepný cukr je složený cukr,... celý příspěvek >
Neznámé ovoce?, 2.9.2009
Dobrý den. To první je Pitahaya, čínsky ohnivý drak. Je to plod kaktusu, rod Hylocereus. To druhé vidím skutečně prvně v životě. Stanislaw
Fígl na prokypření půdy - kultivátor atd.?, 31.8.2009
Dobrý den. Rad na zpracování zeminy tady máte mnoho. Já se ale zeptám na něco jiného. Pokud vše nějakým způsobem zpracujete, vyrostou Vám tam další plevele, které jste nezasáhnul Roundupem. Za těch Vašich 14 dní se to rozhodně nedá zvládnout na... celý příspěvek >
Zase tuje, 31.8.2009
Dobrý den. Co je na tom tak pozoruhodného? Thuja se běžně množí výsevem, pokud nepotřebujete uniformní habitus. Všechny kultivary které se dnes sází vznikly z výsevu a protože se některé semenáčky lišily od původního matečného stromu, tak se dál... celý příspěvek >
Zákrsek, špičák, polokmen, čtvrtkmen, 30.8.2009
Dobrý den pan doktore. Jistě velmi dobře víte, že tržnice typu které jste popsal ale nemají mnoho s profesionálními školkaři. Na těch tržnicicích to jsou prodejci a velmi často najatí různí brigádníci, kteří dané věci moc nerozumí. To ovšem nemění... celý příspěvek >
Stříbrný smrk, 30.8.2009
Dobrý den. Šeřík je keř, nikoli mohutný strom. A to jste skutečně čekali na to, až ten břečťan poroste Váš keř a ten uhyne? Nestačilo jen vzít zahradnické nůžky a malinko jej zakrátit? I když ani to, že Váš šeřík uhynul neznamená, že to bylo vlivem... celý příspěvek >
Zákrsek, špičák, polokmen, čtvrtkmen, 29.8.2009
Dobrý den. Tady přeci jen zareaguji. Zákrsek, špičák atd není obchodní označení, ale normované označení ovocnářského výpěstku používané v celém světě. A neslouží to proto, aby se to lépe prodávalo, ale aby se plně vyhovělo zákazníkům, čímž... celý příspěvek >
Akvárium bez filtrace, 26.8.2009
Akvarijní rybky chovám bez filtrace od roku 2002 kdy mi odešel po 3 letech filtr Atman a dobře zarostlém akváriu kde mám anubias, kryptokoryny a jávský mech mi prospívají živorodky a rostliny, Na 1 rybu dodržuji 3 litry vody a 1x měsíčně odkaluji od... celý příspěvek >
Co je to zakeř, 26.8.2009
Weigela florida "Purpurea"
Smil písečný, 25.8.2009
Smil písečný se dá koupit pouze ve specializovaném zahradnictví Planta naturalis v Markvarticích u Sobotky nedaleko Jičína.  Velmi pochybuji o tom že by se daly sazenice této vzácné ohrožené rosliny koupit někde v obchodě, tato rostlina je... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika