Příspěvky uživatele - 191.158

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Žáby v zahradním rybníčku, 25.5.2010
Je rozdíl zda je to nějaká "tichá" žába nebo skokan který umí udělat pěkně velký kravál. Poslouchat to každý večer pod okny si nedovedu představit. Bohatě to stačí z několik set metrů vzdálených vodních ploch.
Jahody nekvetou, rostou jim šlahouny, 25.5.2010
Já jsem si toho všiml u jahody vypěstované letos ze semene a vysazené v dubnu ven. Producent semen uvádí že jahody vyseté začátkem roku (jedná se o stáleplodící) budou rodit na podzim, a z letního výsevu následující rok na jaře.
Broskvoň v biozahradě, 25.5.2010
Mňam, dal bych si ;o) Se strupovitostí potíže nemáte?
Žáby v zahradním rybníčku, 25.5.2010
Zeptejte povolaných se na nějakou vodnou rybičku která zlikviduje pulce a dospělé žáby chytněte a odneste jinam.
Skudce vinne revy, 25.5.2010 Obsahuje fotku
Já mám bohužel napadenu starší hlavu Kodrjanky i přes předjarní postřik Sulkou (a to jsem ji důkladně poumýval). Včera jsem sháněl Magus a podařilo se mi ho koupit až v pátém obchodě. Vypadá to že Magus se doprodává a již není v nabídce. Omite... celý příspěvek >
Jakou odrůdu révy na Vysočinu?, 25.5.2010
Labruscová příchuť - jaká to je? Dá se nějak písmem alespoň přibližně popsat? Je to podobné chuti (jak se u nás říká divoké révě) bagu? Děkuji.
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 25.5.2010 Obsahuje fotku
Tomuto rajčeti ne nejlíp. Visí si tam jen tak a hledí shora na promáčenou zem. I rajčata v květináčích na zemi vypadají zatím velmi dobře. Byla, díky blízkosti domu v teplejším prostředí, a co je hlavní, byla vysazena ještě před tím mokrým marastem... celý příspěvek >
Polodeterminantní odrůdy - popis, 25.5.2010
Skoro většina odrůd ze semen dovezených z Ruska jsou keříčkové, jelikož jsem vybíral dle tvaru, barvy a velikosti. A právě keříčkové byly "exotičtější". Jsou prý chuťově úplně někde jinde než tyčková, uvidíme (pokud tedy v tomto nečase porostou a... celý příspěvek >
Už nevím čím hnojit, 20.5.2010 Obsahuje fotku
Zima a mokro! Při mých jízdách po jižní Moravě je žluté snad vše, počínaje obilím a slunečnicí na polích konče. Já mám žlutou a fialovou i přísadu.
Grace Star, 20.5.2010
U nás v BV je mají prostokořené ale pár posledních kusů které vypadají bídně (250,-, cena kontejnerovaných se blíží tisícovce). Chci ji zasadit (nebo jinou samosprašnou na málovzrůstné podnoži)t takže sonduji.
Terasa ze zámkové dlažby - voda, 19.5.2010
Obavu máte zcela oprávněnou. Pokud máte nepropustné podloží je potřeba vyspádovat jej a oddrenážovat. Proto se dělá pod zámkovou dlažbu dostatečná vrstva z kameniva které jednak při zmrznutí nezvětšuje objem (narozdíl od jílů) a jednak je... celý příspěvek >
Roubování melounů a okurek, 19.5.2010
Odstraním tak 2/3 děložního lístku. Mirek
Vylomený výhon révy, 17.5.2010
Tak takhle? No dobrá, já si alespoň rožnu a pustím zase nějakou WEBkameru z jižních Čech! Tady v Mikulově je šest stupňů, přeprchává a od Brna fučí nezkutečně hnusný severák. Ať se Vám daří!
Vylomený výhon révy, 17.5.2010
Přinesl jsem před cca dvěma měsíci domů čerstvé řízky neznámé odrůdy modré révy, namočil jsem je do vody a dal do perlitu zakořenit. Ze šesti kusů zakořenil a vyrašil jen jeden a další dva vyrašily a následně uvadly. Nevzdal jsem to, ten jeden jsem... celý příspěvek >
Hlína z rybníka, 17.5.2010
Zkuste si domluvit ornici a máte klid. Hezký den i Vám.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika