Příspěvky uživatele - 69.74

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Korejská jedle - žloutnutí jehličí, 6.10.2009
Mně takhle podobně začala žloutnout v květináči, tak šla do volné půdy a zas je to fešanda. Tak vlastně ani pořádně nevím, čím to bylo. Doporučil bych dle své zkušenosti provést totéž.
Cypřiš arizonský fastigiata, 6.10.2009
Cypřiš arizonský nemám a sekvoji jsem ještě neměl odvahu vysadit, ale cedry mi na zahradě rostou jako z vody, a to nebydlím v Polabí, ale pod Blaníkem. Letos jsem našel odvahu dát ven Araukarii araucanu, tak jsem zvědav jaká na ni bude zima. O... celý příspěvek >
Řízky z vinné révy, 2.10.2009
"kromě Prahy jsou prakticky všechny "české" vinice v Polabí" No nevím co by na vaše tvrzení říkali vinaři od Čáslavi či od Berounky třeba z Karlštejna. Ti rozhodně nejsou z Prahy ani z Polabí. (i když v přeneseném slova smyslu... celý příspěvek >
Vertikutátor?, 2.10.2009
Mám stejně velikou zahradu a před pár lety jsem řešil podobný problém. Nechci dělat reklamu, ale nakonec jsem koupil u Mountfieldu a je s ním spokojenost.  Využívám ho nejen doma, ale občas vyrazí i "na kšeft" a nejsou s ním problémy. Jmenuje se... celý příspěvek >
Cedr atlaský, 14.7.2009
Že bych měl na zahradě nějaké extra příznivé podmínky jsem nepozoroval. Je nedaleko Benešova u Prahy cca 350 m nadmořské výšky, nic moc chráněná lokalita v bramborářské oblasti, kde je spíš sucho. Cedry ale rostou jako divé (libanonský,... celý příspěvek >
Cedr atlaský, 9.7.2009
No nevím nevím. Asi se o ně špatně staráte. Já mám jiné zkušenosti s cedrem atlaským 'Glauca' ale nepřirůstá mi ročně 6 - 7 cm ale spíš 60 až 70 cm. Takže za pár let už předhoní ve výšce i sousedovy padesátileté ořešáky. Takže ne za 80 let ale ve... celý příspěvek >
Bylinkové recepty - máta, 4.6.2009
Nejjednodušší zecept z máty je ten na mátovou minerálku: www.bmprofit.cz/mata.html  Na impotenci a frigiditu netrpíme, tak je možné, že to taky funguje, ale hlavně to vychlazené báječně chutná a voní. Dobrou chuť.
Bylinkové recepty - bez černý, 2.6.2009
Krom kosmatice bych ještě bych doporučil bezinkový sirup je výborný.
Rubování jabloně - prosím radu, 18.5.2009
Někdy se jim povede rašit o něco později. Jinak zálivka. Osvědčilo se mi v podobných případech na nějakou dobu přetáhnout mikrotenový sáček (třebas s pár dírkami) a zavázat.
Mech v trávníku, 20.4.2009
Vápnit trávník je nejlépe na podzim. Dolomitický vápenec je pro to vhodný. Pokud se mech přes zimu rozroste doporučuji postřik roztokem zelené skalice a po zhnědnutí mechu pořádnou vertikutaci. Pokud se nepovede všechen mech dokonale odstranit dá se... celý příspěvek >
Jak zničit mech, 20.4.2009
Mech v trávníku je problémem komplexním. Pokud se ho chcete zbavit, musíte kombinovat chemické a mechanické metody například zelenou skalici a jarní vertikutaci. Samozřejmě důležitou roli hraje pH a hnojení.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika