|
Příspěvky uživatele - 243.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kdy ostříhat meruňku?, 11.3.2010 Hlubší řez kosterních větví, to je váš případ, se doporučuje během vegetace, po sklizni. Na jaře se rány po takovém řezu špatně hojí. |  | Zamiokulkas - co dělám špatně?, 17.2.2010 tato rostlina se jmenuje zamiokulkas.a ta bila tekutina pozor je jedovata |  |
|  | Merunka letní řez, 11.1.2010 V létě do konce srpna nebo po sklizni dělám jen průklest, tj. odstraňování nevhodně rostoucích větví až na jejich bázi, na jaře pak zakracování. Mohu doporučit. Safrataz@centrum.cz |  | Velký vřes - pár větví zaschlo, 11.10.2009 Dobrý den
na zahrádce máme tři opravdu "velké a staré" vřesy průměr tak cca 1m. Normálně rostou, ale pár větviček zcela zaschlo a zůstala velká díra?
Je to choroba nebo dá se s tím ještě něco udělat, aby zůstal... celý příspěvek > |  | Odrůda Rivan a Kordia - opylení?, 11.10.2009 Jsem začátečník zahrádkář, na naší zahrádce 6OOm nejsou třešně. Včera jsem koupila tyto dvě odrůdy a teprve teď řeším, jestli se opylí samy mezi sebou nebo musím ještě pořídit jinou? Jakou? Nebo by stačilo naroubovat na tyto mladé stromky... celý příspěvek > |  | Červený rybíz, 31.8.2009 Děda porada: rybízy nejlépe vysazovat na podzim, sazenici utopit a zastřihnout nízko u země. Tak být vámi, vykopal bych je a udělal to tak. |  | Praglanda do masa nebo ne?, 6.8.2009 Tento článek jsem také kdysi četl, tak by mě také zajímal váš názor na celou problematiku rychlosoli, zda používat nebo ne. |  | Domácí klobásy, 6.8.2009 Ahoj všem,
máte někdo zkušenosti s klobásama z drůbeže? Jestli ano, připojte recept. Díky. |  | Vytékání mízy z ořešáku, 1.7.2009  dobrý den, prosím o radu, z staré řezné rány vytéká zapáchájící tekutina, máme nečím zacelit?co to znamená?nemůže hnít i kmen... nebezpečí spadnutí?díky moc zasílám fota moravcová |  | Eletrická pila nemaže, 11.6.2009 Co jsi jam nalil za olej.Jestli eko olej podle předpisu tak pokud ji nepoužíváš každý den tak tam nalej normální motorák a budeš mít klid.Ten eco olej nesmí v tý pile být déle než týden jinak ucpe mazání a sežere gufera i těsnění. To nemám ze... celý příspěvek > |  |
|  | Palmy ve volné půdě, 28.4.2009 Zdravím, bydlím v Odoleně Vodě a letos sázím spoustu palem do volné půdy... Jinak ty palmy u Veltrus, myslím že to tam trochu znám, když občas jedu na kole kolem Vltavy, tak se vracím nahoře nějakou vesnicí a je tam u bazénu více palem. |  |
 |
|
|
|