|
Příspěvky uživatele - 213.141
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Křovinořez Garden King - Tv products, 28.6.2009 Obecně, tyto levnější no name stroje mají největší slabinu proti kvalitnějším v úrovni chlazení, kvalitě použitých dílů a korunu tomu dává doporučení nástroje, který stroj přetěžuje a je určený na vyšší výkon. Ale to je právě úmyslné smazání rozdílů... celý příspěvek > |  | Otáčkomer Vari, 27.6.2009 Kolísá to i u kvalitnějšího, neboť kolísají otáčky, které jsou uváděny v určitém nastavovacím rozmezí. Má na to vliv teplota motoru, čistota a stav svíčky, stav paliva v nádrži, při nízkém stavu se otáčky zvyšují, doba kdy měříme, po startu po... celý příspěvek > |  |
|  | Vytopená zahradní technika, 27.6.2009 Nejprve bych uvedl, že s Vámi hluboce cítím, neboť jsme něco podobného zažili a nikomu to nepřeji. Asi bych to neřešil takto od PC, neboť stačí málo a je po motoru, nebo se přidře ložisko na řetězovém kole a pod., kde zůstane prach. Doporučuji nechat... celý příspěvek > |  | Motor Briggs - vysátí oleje, 26.6.2009 Naklonil bych teplý motor na stranu nalévacího otvoru a větší injekční stříkačkou s hadičkou odsál olej. Je vhodné si předtím, ve studeném stavu změřit stav oleje dle měrky na rovině. Tím cca budete vědět, kolik oleje je v motoru. Potom se nebudete... celý příspěvek > |  | Křovinořez Dolmar MS 4010, 24.6.2009 Jani, to jste mne zklamal, člověk od fochu a ignoruje ochranné pomůcky, navíc srovnání s autem je tak na úrovni minulého století, to jsme se na bezpečnostní pásy dívali, jako na něco co vadí. Dnes bez toho v autě nedokážu jet. Je to jen o zvyku,... celý příspěvek > |  | Výměna motoru, 24.6.2009 Prokluzování spojky je vždy spojeno se stavem motoru (nízký výkon, otáčky jsou nízké), stavem spojky (opotřebovaná, mech. závada - obložení, pružina, mastnota z motoru - gufero, nebo neopatrnost při údržbě), přetížení při velkém nákladu, odporu, nebo... celý příspěvek > |  | Výměna motoru, 24.6.2009 Mohl byste malotraktor vyfotit, nebo alespoň přesně uveďte, co je na motoru a převodovce napsáno. Bude to jednodušší pro přesnou radu. Nebo vložte první strany návodů. Není to nic zvláštního, že se v tom moc nevyznáte, tím spíš byste měl postupovat... celý příspěvek > |  | Honda GCV - DOV, 24.6.2009 Já jsem ten článek nevydával za svůj, dal jsem tam odkaz, kde jsem ho našel. Jsem rád, že se autor ozval. V podstatě jste potvrdil to, co jsem se dověděl od jednotlivých zastoupení firem, které mají v prodeji tyto motory, také od servisáků, kteří už... celý příspěvek > |  | Honda GCV - DOV, 24.6.2009 V pořádku, tak víte, co máte používat. Některé motory např. Honda jsou používané nejen na sekačkách, ale např. na čerpadlech, malotraktorech. potom je logické, že návod obsahuje zohlednění těchto podmínek vzhledem k používaným olejům, neboť je... celý příspěvek > |  | Honda GCV - DOV, 23.6.2009 Vždyť to máte podtržené na obr. Musíte skončit, neboť byste jinak musel uznat, že je to tak. Je to těžší, ale férové. Ale já to mám jednodušší, neboť jsem si pouze ověřil, co je v návodech, kdežto Vy hledáte to, co si myslíte, že tak je, přitom je... celý příspěvek > |  |
|  | Křovinořez Dolmar MS 4010, 23.6.2009  Když se podívám do návodu, tak nikde není obr., že by obsluha neměla rukavice při obsluze(údržba samozřejmě vyžaduje sundání rukavic). Ale tím nesnižuji výtku k páčce pojistky, jen asi pracovat s holýma rukama výrobce nepředpokládá. Já jsem s... celý příspěvek > |  | Honda GCV - DOV, 23.6.2009 www.mjauto.cz/newdocs/oleje.htm. Doporučuji nejen přečíst, ale také se podle toho řídit. Závěr je klasický pro tuto diskuzi, do motoru auta je použitý nevhodný olej, který podle majitele určitě stačí, vždyť nějakou korunu musel ušetřit, proto... celý příspěvek > |  | Honda GCV - DOV, 23.6.2009 Madit M6AD
Specifikace: SAE 30, API SC/CB.
Dostupnost: Již se nevyrábí
Popis:
Automobilový celoroční motorový olej Madit M6AD používájí převážně starší typy nákladních automobilů a lehké dodávkové automobily, např. AVIA A15, A20, TATRA 111,... celý příspěvek > |  | Honda GCV - DOV, 23.6.2009  Pánové, jak můžete vůbec zpochybňovat manuály a doporučení výrobců, když sami nemáte základní znalosti??? Tím jen a pouze komplikujete diskuze, které jsou v podstatě o ničem, resp. jsou o tom, že nějaká skupinka lidí si něco tvrdošíjně myslí a i když... celý příspěvek > |  | Honda GCV - DOV, 23.6.2009 Zatím jsem si u těchto motorů všiml, že nastřikovač je sytič. Tedy tyto motory nemají ruční podávací pumpičku, jako je třeba u motorových pil, nebo kos. U malé sekačky je jiný typ karburátoru, který má plovák a ruční doplnění paliva nepotřebuje(nádrž... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|