|
Určení jména trvalky, 5.9.2009 Sasanka japonská. Hanča |
 |
Campanula zvonek nevěsta, 5.9.2009 Teda to je nádhera! Hanča |
 |
|
 |
S jakými rostlinami kombinovat levandulový záhon?, 4.9.2009 Já zas růže. Hanča |
 |
Co je to za rostlinu?, 4.9.2009 Taky by to mohla být nějaká sukulentní peperomie. Chtělo by to květy. Hanča |
 |
Jak se jmenuje tato květina?, 4.9.2009 Ptala jsem se proto, že mi připadalo, jako by na té fotce vzadu za trsem kytek byla jmenovka, tak to se mi asi jen zdálo. Hanča |
 |
Jak se jmenuje tato květina?, 3.9.2009 Podle stavby květů patří mezi violky - macešky, ale přesný název neznám. Tu fotku máte ze své zahrádky? Hanča |
 |
Hruškové recepty, 2.9.2009 Paní Jano, právě jsem udělala přesnídávku podle Vašeho receptu a je to super, zmizelo v ní spousta rynglí, letních jinak neupotřebitelných hrušek i jablka. Jak to říkal strýc František ze Saturnina: ze samých bezcenných surovin, ale výsledek -... celý příspěvek > |
 |
Ořezání větví, 2.9.2009 Dobrý den. Kdy je nejlepší období pro ořezání spodních větví u smrku.Díky. |
 |
Aky to je strom a je mozne ho zasadit v nasich klim. podmienkach?, 1.9.2009 Myslím, že to je borovice pinie, už je tu o ní celá diskuze. Hanča |
 |
Krtek - a je to, 1.9.2009 Slovo "krtkátor" je nádherné ! Hanča |
 |
|
 |
Jak se zbavit včel?, 1.9.2009 Pokud si na svém pozemku může dělat, co chce, trvejte na tom, ať si včely udrží pouze na tom svém, tam vám jistě vadit nebudou . |
 |
Jak se jmenují?, 28.8.2009 Ta první kytka možná nebude přímo sléz, ale určitě patří do čeledi slézovitých. Odhaduju to na slézovec Lavatera trimestris. Hanča |
 |
Neznámá popínavka, 26.8.2009 Aristolochia, podražec. Hanča |
 |
Co vydrží dlouho ve váze?, 25.8.2009 Děkuju za tip.Rudbeckie slimákům bohužel chutnají taky, z těch zbydou jen středy (a to jsem četla, že je vůbec nežerou ). Krásnoočka určitě zkusím, zatím mi kvetou málo, protože jsem je sázela až letos na jaře. Hanča |
 |
Co vydrží dlouho ve váze?, 25.8.2009 Co rudbeckie? Nebo krásnoočka. |
 |