Příspěvky uživatele - 128.44

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak rozšířit trávník bez setí nových semen?, 2.5.2009
V podstatě hledáte kouzlo, které vyřknuto Vám udělá krásný trávník všude. Sít nechcete, chemii nechcete, co zbývá? Kupte si a nechte založit trávník specializovanou firmou, nejlépe hodně zdaleka. Rádi Vám jej založí a vy se na něj dlouho budete... celý příspěvek >
Co všechno hnojíte slepičáky?, 1.5.2009
Na to co se hned jí a neloupe, to nedávám, tedy právě na salát, ředkvičky, mrkev ne. Taky kvůli dusíku. Jinak jako MV na všechno. Ještě k tomu dusíku, mám pocit (velmi nevědecké), že raketový růst slepičincem hnojených rostlin není způsobený jen... celý příspěvek >
Jakou směs používáte k pohonu 2 T, 1.5.2009
To si můžete udělat sám, podle jejich výkonové specifikace, např. JASO, nebo API. Jakýkoliv jiný pohled je pouze subjektivní dojem hodnotícího. Nebo je všechny vyzkoušet odpovídající metodikou. Ale stejně by to bylo k ničemu, protže veřejně... celý příspěvek >
Zapomenutá hruška, 1.5.2009
Na 87,5% je to Konference. Podle obrázku, na řezu a doby zralosti. Vynikající podzimní hruška. Stále je množena a prodává se.
Trvalky a stín, 30.4.2009
Možná by tam rostly i čechravy (Astilbe).
Cim promazat pridrene lozisko?, 30.4.2009
Nikdo neví, co to máte doma za sajrajt. Ložisko je v trapu, namažte ho čímkoliv. Nejlepší by byla vazelína s molykou, nebo aspoň s grafitem.
Vari IV, Honda GCV160, měrka oleje, 30.4.2009
Omlouvám se, že jsem jmenoval právě Vás. Očekával jsem, že po radě, že větší množství oleje je méně škodlivé než větší, bude někdo reagovat. Spalování oleje je vaše oblíbené téma, tak jsem to odhadl. Ale je to vcelku hloupá invektiva a neměla tu být.... celý příspěvek >
Násada, 30.4.2009
Násada na kalč není násada na třípacku, musí být z jasanu.
Jak řezat růži na kmínku?, 28.4.2009
Takhe se to dá těžko posoudit, ale vypadá to, že tam prorůstá podnož. Zvlášť když je vzhled tak rozdílný. Asi by se to mělo odříznout. Bez záruky.
Jak řezat růži na kmínku?, 28.4.2009
Slabé výhonky odstraňte, pokud je nechcete na doplnění korunky. Jestli nerostou z podnože. Pokud ty ponechané přerostou "estetický" tvar koruny, zkraťte je pod obvod koruny za některým pětičetným listem. Pokud na nich jsou jen tříčetné listy, zkraťte... celý příspěvek >
Olej do sekačky, 28.4.2009
Samozřejmě, každý olej je při nižší teplotě viskóznější. O co jde?
Zúrodnění písčité půdy, 27.4.2009
Ale ty nezmění strukturu půdy. Brzy se rozloží. Jíl není jen SAMOTNÝ NEÚRODNÝ v tvrdých hroudách (Vaše zúžená představa), ale přece existují i těžké jílovité půdy. 
Díra nevykopaná dopředu, 27.4.2009
Už je to tu zase, mnoho psů, smrt tématu. Paní se ptala na kopání jámy a je z toho tady vlákno, že když si to chudák přečte, tak ten stromek vytrhne, rozseká a zahodí. Proč všichni dělají z jednoduchých věcí složité. Nelíbí se mi tento způsob... celý příspěvek >
Mám dojem, že s tím připálením kořenů je to jak s Yettim, nebo Lisabonskou smlouvou. Všichni o tom mluví a nikdo to neviděl. Když tam toho hnojiva nenasypete půl kila rovnou na kořeny, nespálí se určitě nic.
Mělo se udělat zásobní hnojení, promíchat granule se spodní vrstvou a taky trochu do celého profilu. JInak s tím řezem, Rubín je potvora, rodí na koncích výhonů a moc by se řezat neměl, oddaluje se tím plodnost. Ale základní výchovný řez se udělat... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika