Příspěvky uživatele - 120.31

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dolmar PS 350, PS 420, 28.12.2007
Pěkná pilka, ještě kdyby dolmar zlepšil prodejní a servisní síť a bylo by to o.k. Ale neodpustím si otázku, a neberte to prosím zle kam na ty pily chodíte? To Vám je někdo nosí a nebo jste opravdu takový fanda a jak se objeví nějaká novinka ta... celý příspěvek >
Fiskars, 19.11.2007
Že je rok 2007 byla reakce na to foto, na krácení kmene se už dnes většinou používá pila a někdy dokonce motorová.
Fiskars, 18.11.2007
Je rok 2007.
Technika orby, 3.11.2007
To video tam je zadejte dolmar potom nějaký příspěvek od pana J.S a v pravo kiikněte na from: JURAHELL. Jo a pane J.S závidím Vám vaše znalosti a ty hromady dřeva.
Zahradní traktor, 1.6.2007
Na 4ha by to chtělo spíš nějakýho supra nebo tak něco a ještě Vám zbyde.
Výběr křovinořezu, 2takt vs 4takt, 17.5.2007
Prominťe že se vám pletu do debaty ,ale taky uvažuji o koupi křovinořezu a ta marunaka mě docela zaujala, tak bych se chtěl zeptat kde jsou v jihomor. kraji prodejní místa.
Kalač, 10.5.2007
Ono když to člověk neumí tak může mít deseti kylový kalač a svaly jak Arnold a je mu to na nic.
Taky u vás pršelo bláto?, 24.3.2007
Taky jsem musel umývat auto původně jsem myslel že to je od toho jak jsem projel trochu rychleji kus polní cesty ale tetˇ vidím že to padalo zhora . Jsem z okolí Boskovic.
Jak se zbavit včel?, 11.3.2007
Jestli máte doma alergika , tím spíš by měli hasiči přijet  a neplatí se nic říká se tomu technický zásah / a nebo potom biolit /
Jak se zbavit včel?, 10.3.2007
Zkuste se zeptat hasičů, jestli vás včely ohrožují, tak by je měli zlikvidovat. Já jsem měl na domě sršně a hasiči je vyhubili.
Homelite, Hecht nebo Partner? Co je lepší., 7.2.2007
Jonsered rozhodně neni levnější náhražka HQ
elektická pila jakej kabel?, 22.1.2007
Když to tak čtu tak by asi bylo uplně nejlepší nanosit to dřevo co nejbíž elektrické zásuvky.
Výběr profi křovinořezu, 6.1.2007
No já se prvně musím přiznat  že jsem fanda stihlu , ale nedávno jsem vidě v akci u kámoša křovinořez domar vyřezával s ním náletové dřeviny a fakt dost dobrý .
Ake su motorove pily Oleo-Mac?, 31.12.2006 Obsahuje fotku
Ale PS 6400 je taky o 0,7kg těžší než MS 361.
Údržba motorové pily, 18.12.2006
Za celou dobu topím dřevem jsem nepocítil potřebu čistit pilu od smůly , protože na ní žádná nebyla  tak co s něma děláte že je máte tak zas....ný ?
Další diskuze:  1617  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika