|
Škodná v zahradě - srnec, daněk, 29.5.2008 Já jsem na v loni na podzim zasásené smrčky použil nátěr ptoti okusu morsuvin a funguje na 100%, když se zeptáte někoho kdo dělá v lese tak Vám jistě poradí. |
 |
Kupa krovinorezu - aky stroj vlastne potrebujem?, 25.5.2008 No a já jsem to napsal proto aby se snad některé olejářské firmy necítily dotčeny. |
 |
|
 |
Kupa krovinorezu - aky stroj vlastne potrebujem?, 25.5.2008 No a taky ještě omv gulf valvoline mobil1 atd. |
 |
Kupa krovinorezu - aky stroj vlastne potrebujem?, 24.5.2008 V době samomísících olejů je myslím třesení zbytečné, ale na druhou stranu proč ne? |
 |
novy krovinorez, 22.5.2008 Jo a k těm homo kloubům, já teda autům moc nerozumím, ale myslíte že jsou tam takové otáčky teplota a tření jak u úhlového převodu křovinořezu? |
 |
novy krovinorez, 22.5.2008 To s tím zakalením byl samozdřejmě vtip |
 |
novy krovinorez, 22.5.2008 P.S a to nevíte že když se ocel ohřeje to modra, tak je správně zakalená a pak je to ono! |
 |
novy krovinorez, 22.5.2008 Pane GI prosím Vás napište mi a všem ostatním kterým jiným mazacím tukem se dá nahradit mazivo na úhlové převody křovinořezu všichni servisáci Vám za to budou na dosmrti vděční. |
 |
Křovinořez Stihl FS130, 18.5.2008 Ze zákona je na každé zboží záruka 2roky a tu řeším, tam kde to zboží koupím a je mi úplně jedno kde nebo od kterého dealera prodejce zboží bere. Záruky se musím dovolat i u Tio MIna když se mi po roce a půl rozpadnou adidasky se čtyřma pruhama. |
 |
Křovinořez Stihl FS130, 18.5.2008 A není to tak že záruku je možné uplatnit, ale pouze v Zelené zahradě? |
 |
|
 |
Křovinořez Stihl fs 310, 18.5.2008 U 4mixu je potřeba po určité době seřídit ventily, ale to Vám jistě prodejce řekl. |
 |
Jak poznám, že pršelo?, 8.5.2008 Já bych se domluvil s nějakým domorodcem a normálně mu zavolal a zeptal se a když to nepůjde tak jedině Zákopčaník a slunce v duši a nervy v kýblu |
 |
Motorová pila Oleo-mac, 4.5.2008 Pro 28.74 za tím co jsem napsal si stojím, protože zadřít lištu kvúli špatnému mazání je fakt umění, to Vám třeba nebylo dívné že se řetěz po puštění plynu ihned zastavuje.Ale rozhodně nechci bránit oleomac na trhu jsou i horší výrobky jenomže... celý příspěvek > |
 |
Motorová pila Oleo-mac, 4.5.2008 Jen taková drobná poznámka k té první závadě. Když Vám nefungovalo mazání řetězu a i přesto jste pilu používal až do úplného zadření lišty, tak namístě toho prodejce bych Vám prodal ruční pilu.Je totiž pravidlo mazání kontrolovat. A když pila nemaže... celý příspěvek > |
 |
Chraňte včely, 4.5.2008 Pokud se sem bude vozit med ze všech možných koutů světa a lidé ho budou za nemalý peníz v hypermarketerch kupovat, tak se není čemu divit že ubývá včelařů, ono je s tím vážně dost práce a podpora od státu veškerá žádná. |
 |