Příspěvky uživatele - 3.125

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Melounoviště 2009, 1.8.2009
Já už nevím co mám dělat, mám sazenici roubovaného melounu která zabírá plochu asi 8 m čtverečních a za posledních 14 dní tam odkvetlo asi 15 květů s melounky.Některé odpadly hned zbylé asi 10 melounků zůstalo v průměru ve velikosti 2 cm ale dál... celý příspěvek >
Melounoviště 2009, 25.7.2009
No me tech par melounku co jsem tam mel odpadlo, dneska jsem se dival na zahon a nasel jsem 4 kvetouci melounky a asi 8 ktere co nevidet vykvetou tk snad z toho jeste neco bude.
Melounoviště 2009, 19.7.2009
To je normalni, ty prvni melouny na kazdem slahounu vzdycky upadnou, me uz jich upadlo asi 5.
Melounoviště 2009, 9.7.2009
Tak moje rostlinky pěkně rostou, nejvíc ta jedna roubovaná která už zabírá plochu asi 4m čtvereční a je na ní asi 6 malých melounků nasazených na květ a daší se rychle objevují na koncích šlahounů.
Melounoviště 2009, 7.6.2009 Obsahuje fotku
Ja mam venku nasazene dve sazenice.Jeden roubovany meloun Citrullus lanatus Crisby F1 a druhou LAJKO II F1.Ten roubovany pomalu roste i pres nepriznive pocasi, ten druhy se zastavil ale zije.Mam pro jistotu jeste v zaloze jednu roubovanou sazenici... celý příspěvek >
Roubovaný meloun, 17.5.2009
Ja jsem nasadil roubovany meloun vcera ven na zahon, mam pod nim cernou netk. text. a na noc ho prykryvam bilou netkanou text. tak snad bude rust. Druhou sazenici nasadim behem 14 dni.
Roubovaný meloun, 1.5.2009
Já si koupil letos roubovanou sazenici melounu Citrullus lanatus Crisby F1.Sazenice je opravdu obrovska a mohutna se silnym stonkem a mnoha zacinajicimi vyhony.Jsem zvedavej kolik bude mit plodu, ale v porovnani se sazenicemi roubovanymi doma je to... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika