|
Melounoviště 2009, 1.8.2009 Já už nevím co mám dělat, mám sazenici roubovaného melounu která zabírá plochu asi 8 m čtverečních a za posledních 14 dní tam odkvetlo asi 15 květů s melounky.Některé odpadly hned zbylé asi 10 melounků zůstalo v průměru ve velikosti 2 cm ale dál... celý příspěvek > |
 |
Melounoviště 2009, 25.7.2009 No me tech par melounku co jsem tam mel odpadlo, dneska jsem se dival na zahon a nasel jsem 4 kvetouci melounky a asi 8 ktere co nevidet vykvetou tk snad z toho jeste neco bude. |
 |
|
 |
Melounoviště 2009, 19.7.2009 To je normalni, ty prvni melouny na kazdem slahounu vzdycky upadnou, me uz jich upadlo asi 5. |
 |
Melounoviště 2009, 9.7.2009 Tak moje rostlinky pěkně rostou, nejvíc ta jedna roubovaná která už zabírá plochu asi 4m čtvereční a je na ní asi 6 malých melounků nasazených na květ a daší se rychle objevují na koncích šlahounů. |
 |
Melounoviště 2009, 7.6.2009  Ja mam venku nasazene dve sazenice.Jeden roubovany meloun Citrullus lanatus Crisby F1 a druhou LAJKO II F1.Ten roubovany pomalu roste i pres nepriznive pocasi, ten druhy se zastavil ale zije.Mam pro jistotu jeste v zaloze jednu roubovanou sazenici... celý příspěvek > |
 |
Roubovaný meloun, 17.5.2009 Ja jsem nasadil roubovany meloun vcera ven na zahon, mam pod nim cernou netk. text. a na noc ho prykryvam bilou netkanou text. tak snad bude rust. Druhou sazenici nasadim behem 14 dni. |
 |
Roubovaný meloun, 1.5.2009 Já si koupil letos roubovanou sazenici melounu Citrullus lanatus Crisby F1.Sazenice je opravdu obrovska a mohutna se silnym stonkem a mnoha zacinajicimi vyhony.Jsem zvedavej kolik bude mit plodu, ale v porovnani se sazenicemi roubovanymi doma je to... celý příspěvek > |
 |