|
Příspěvky uživatele - 174.244
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Poznáte odrůdu?, 30.10.2009 Dobrý den, hrušeň by to měla být novější. KOupil jsem to v Sempre Litoměřice jako Nelu, která to stopro není. Jana ani Vonka to není taky. Ty ostatní co jmenujete jsem neviděl, Pařížanku jsem vyloučil hned. Strom roste poměrně rozložitě,... celý příspěvek > |  | Co je to za odrůdu?, 26.10.2009 Mohl by to být Lord lambourne červený. H. |  |
|  | Poznáte odrůdu?, 26.10.2009  prosím o pomoc s určením zimní hrušky. J |  | Zakrslá jabloň, 18.9.2009 Pěstování ovoce obnáší pouze minimum znalostí, pokud nechcete špičkové výnosy a kvalitu. Stromky nekupujte v Globusu, ale v přímo v ovocné školce.. Tam Vám jistě ochotně poradí a vyberou stromek přesně pro Vaši potřebu. prchal.hb@seznam.cz. |  |
|
|
|