Příspěvky uživatele - 207.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Melounoviště 2009, 8.9.2009
no mozna to asi je moc kazdy den ale mi bylo tady v italii receno ze se zde pestuji na celkem piscite pude ktera udrzuje stale vlhko a ze potrebuje hodne vody tak nevim co je spravne.tak zkusim 1 tydne a uvidime.dnes rano jsem na ne ani nekoukla snad... celý příspěvek >
Melounoviště 2009, 7.9.2009
vidim ze mate velkou duveru ve vase melounky tak si i ja jeste pockam mozna neco dozraje.treba rostou mozna ze jen me se zda ze ne protoze mam zahradku hned spojenou s bytem takze kdyz rano otevru ven hned vidim melounky a taky je dene zalevam takze... celý příspěvek >
Zlte paradajky, 7.9.2009 Obsahuje fotku
tak tydle rajcatka se mi podarilo letos poprve jelikoz jsem zacatecnik tak jsem je nasadila moc usebe ale rajcatek je zpousty a dalsi jeste dozravaji.ziji v italii a teplo tu nechybi tak jeste krasne zloutnou.koupila jsem seminka v ceske republice... celý příspěvek >
Melounoviště 2009, 7.9.2009 Obsahuje fotku
ahojky melounari jak uz jsem psala ziji v italii myslela jsem ze kdyz je tady oneco tepleji a zasadila jsem pecicky melounu pozdeji ze neco stihnu ale jak je videt nepomohlo ani velke teplo.listy mi povyzirala plisen a melounky zastavily rust uz jak... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika