Příspěvky uživatele - 176.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mech všude i na záhonech, 14.9.2010
Zkuste na záhonu trochu zlehčit zeminu (zřejmě ji tam máte hutnější) a častěji okopávat nebo aspoň projet "drápky", to mech nemá rád. Jinak já se zbavila mechu v trávníku obyčejným přihnojením trávy močovinou asi 2x za rok. Lída
Jak zakracovat meruňku?, 14.9.2010
Čtyřletá meruňka už měla být dávno řezaná, aby založila silné kosterní větve, jinak právě dělá šlahouny, které pak odspodu špatně obrůstají, zůstávají slabé a plodí na koncích. Ale řeže se buď v květu nebo po odpození max.do druhé poloviony srpna,... celý příspěvek >
Jak se jmenuje tato cibulnatá květina?, 14.9.2010
Pro brodiaeu udává Havlis až -29°C, tak by měla vydržet. Jinak frézie se přezimují při cca +18°C - takže nemohly venku přežít...          Lída  
Nevhodné či opatrnost vyžadující vodní rostliny, 14.9.2010 Obsahuje fotku
Kyprej mám min.180cm vysoký a kořenový bal má asi do hl.30cm, asi před 14dny jsem ho přesazovala. Žádný kůlový kořen neměl.           Lída
Jiřiny a slimáci, 14.9.2010
Zrovna před čtrnácti dny se v ulici, kudy chodím na zahrádku, otrávily jedné paní tři kočky Vanishem, který tam soused nasypal pro slimáky. Prý kočkám chutná - ale nepřežijí...           Lída
Choroba josty?, 13.9.2010
Padlí.
Co to je? broskev nebo nektarinka?, 12.9.2010
Už jsem psala nahoře, že červenolistá broskvoň je Červený císař. Má menší červené plody (což fotce odpovídá), protože je hlavně okrasná. Prodává ji už roky Starkl.   Lída
Neznámá rostlina, 12.9.2010
Podle květu asi máte, konvalinko, pravdu. Lída
Neznámá rostlina, 11.9.2010
Normální šáchor je pokojovka.
Co to je? broskev nebo nektarinka?, 11.9.2010
S červenými listy bývá brosvoň "Červený císař"... ?         Lída
Surfinie - jak přezimovat, 11.9.2010
Kdybyste si to zadala do vyhledávače, dozvěděla byste se, že na podzim se na polovinu zakrátí a přezimují v chladu na světlém místě, v únoru se pak zkrátí ještě jednou. Na podzim jsou ale náchylné na plísně, takže se obvykle pěstují jako... celý příspěvek >
Nemocný rhododendron, 10.9.2010
Dithane by měl pomoci, stříká se 3x po 14-ti dnech.           Lída
Jak se jmenuje tato cibulnatá květina?, 10.9.2010
Brodiaea.           Lída
Chamaerops - přezimování, 10.9.2010
Světlo potřebují. 
Červivé švestky, 10.9.2010
Je potřeba postříkat Calypsem, když je asi 80%květů odkvetlých.         Lída
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz