|
Kola na Vari, 18.9.2011 Ďakujem Samo |
 |
Kola na Vari, 17.9.2011 Vie niekto na aký tlak sa hustia kola na molotraktore, Vari s prevodovkou DKS 317.Ďakujem
Samo |
 |
|
 |
Motorové kolečko, 19.8.2011 Mne ide o amaterskú výrobu motorového kolečka na dvojtak motor a nie o elekktrické.
Samo |
 |
Motorové kolečko, 17.8.2011 Má niekto doma vyrobené motorové kolečko s dvojtaktným motorom, alebo vie poradiť ako na to? |
 |
Česnek teď na jaře?, 22.2.2011 Mne sa osvedčila jarná odroda Benačan.
samo |
 |
Pěstování nakladaček, 24.7.2010 Zdravím pestovateľov uhoriek, tento rok bol hrozný, zo začiatku mi ích 2x zožrali slimáci.Predpestovávam si ích v kelínkoch po 2 rastliny vo foliovníku, ale teraz je to už dobré, zavarili sme asi 25 pohárov uhoriek.Na petovanie som si... celý příspěvek > |
 |
Uhorky, 23.5.2010 Vie niekto poradiť? Uhorky Marta ktoré som zasadil do foliovníka asi po 2 týdňoch behom 24 hod.zvädli, nie sú podryté a ani som nenašiel žiadneho škodcu.Kde sa stala chyba? |
 |
Levandula zazimovanie, 29.4.2010 Já som teraz kúpil levandulu Lusitanica, vie niekto poradiť ako sa o nu starat, je v kvetináči. |
 |
Rotovator Gutbrod, 18.4.2010 Mám rotovátor Gutbrod Terra, rok výroby 1964,vyrobené asi v Rakúsku alebo v Nemecku, je to s kolesom na predu, ktoré je hnané klinovým remeňom.Má niekto taký stroj? Ak ano potreboval by som poradiť, alebo aspon fotku. |
 |
Broskyňa, 7.4.2010 Vie niekto o broskyňe Royal Glory, aké má plody? |
 |
|
 |
Huba, 25.1.2010 Mám na záhrade strom ringloti zelenej a začalo sa mi objavovať na néj huba, vie niekto ako sa jej zbaviť? |
 |
Motor jikov, 30.10.2009 Mám malotraktor Vari s prevodovkou DKS 317,vie mi niekto poradiť ako sa má často meniť filter, alebo či sa nedá nejako vyčistiť.dakujem |
 |
Paprika, 15.10.2009 Prosím o radu, ako uskladniť zelenú papriku, nakoľko som ju odtrhla z f´óliovnika skôr kvôli nočným mrazom.Je to druh červenej papriky a nemám skúsenosti s uskladnením tak aby sa vyfarbila na červeno a vydržala čo najdlhšie.Ďakujem |
 |
Jakou odrůdu česneku vysadit?, 6.10.2009 Zohnal som cenak Benatčan mal by to byť jarný, môže sa zasadiť aj teraz? |
 |
Peržlen, 3.10.2009 Má záhradu, už viac ako 25 rokov a nemôžem dopestovať aspoň trocha schopný patržlen, vždy je malý a množstvo malých korienkov, vyskúšal som už veľa odrôd a vždy to bolo rovnaké.Vie niekto poradiť? |
 |