|
Příspěvky uživatele - 218.71
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jakou směs používáte k pohonu 2 T, 21.8.2009 Ahoj Míra Jenom se lehce připojím!! "Soused přijede k pumpě s 5li litrovím kanistrem, samozřejmě se do kanistru vejde skoro 6L naturalu 95. Doma vezme odměrku na olej pochopitelně s cejchem, hrkne tam... celý příspěvek > |  | Výběr řetězové pily, 21.8.2009 Ahoj Já zase Homelite 4446cc nebo Solo 645. Míra |  |
|  | Pila Homelite super 2, 20.8.2009 Ahoj "Poloamatéři" hned se omlouvám, jelikož mezi Vás taky patřím!!! Potřebuji rozumnou radu, ale né stylu " TO JE NA H.. kup si HQ, ta je nejl..." HQ koupil můj otec v akci cca 3r a... celý příspěvek > |  | Pila Homelite super 2, 18.8.2009 Ahoj dřevorubci! Ty dva šroubky, (jsou tam tři) L+H najdete na internetu! Jinak je zašroubujte (nedotahovat) a pak o 1,1/4povolte! oba! a pak podle potřeby L doladit s volnoběhem(třetí šroubek)!! Opravny... celý příspěvek > |  | Pila táhne do strany, 18.8.2009 Ahoj Trochu Vám nerozumím! Vlevo v pravo?? Je to opotřebením lišty+řetězu! jinak: vemte motorovku a nenastartovanou jí položte na poleno a uvolněte levou ruku a už víte proč časem ta pila podřezává, jestli neotáčíte lištu. Za... celý příspěvek > |  | Dakr FD-3, 24.7.2009 Dobrý den Podívejte se na Vari BDR 1200-oproti FD-3 je jednoduší na ovládání, nemá tolik páček, jinak doporučuji - podívat se a osahat, třeba na výstavě, protože obrázek značně zkresluje!!! Ještě třeba... celý příspěvek > |  | Dakr FD-3, 23.7.2009 Ano příspěvek z 22.7.09-218.71 Ještě jsem zapoměl, je tam 7k motor. Habr.v |  | Jaký stroj si koupit k údržbě zahrady 3.000m a luk 7000m2?, 23.7.2009 Dobrý den Mám vážné pochybnosti, jelikož jsem jeden rok zahradu jenom mulčoval, asi 14arů a dopadlo to ta, že se na jaře objevily holiny, trsy trávy a trsy, u nás se tomu říká "MUŽÍK",nedá se to posekat ani kosou(ostřice).... celý příspěvek > |  | Jaký stroj si koupit k údržbě zahrady 3.000m a luk 7000m2?, 22.7.2009 Dobrý den Co mám udělat s trávou!!! M. |  | Dakr FD-3, 22.7.2009 Dobrý den. Spotřeba je u 4takt. zhruba stejná, okolo 1l. za hodinu práce, ale při plném zatížení u FD-3 i 2l/h opravdu podle zatížení!!! Pozor na hydro, je to trochu gumový!! Zmínili jste se o MKS-60... celý příspěvek > |  |
|  | Motor Tecumseh, 26.11.2008 5.2008 jsem zakoupil MKS-60 s motorem TECUMSEH Endura 7HP, už kašle a žere svíčky, sotva se motá na 1/2plynu, Jde do opravy, tak uvidíme.Míra |  | Motokultivátor MS 06 - poraďte, 20.6.2008 Habr.V: Nechte kola napevno!!Potkáte li mez třeba s radlicí(kolmo dolu k přejetí),zaručeně Vám to vyrazí řídítka z ruky! Je to bohužel na úkor horšího ovládání motokultivátoru. |  |
 |
|
|
|