|
Hledám radu jakou rotační sekačku, 14.4.2010 Podívejte se ne vlákno "sekačka Honda nebo Stiga!! Každá rada drahá" Míra |
 |
Sekačka Honda nebo Stiga?, 14.4.2010 P. 209.65 Velice se mýlíte! Mám Stigu 48 turbo 7let a sekám JEDNOU ZA 14DNÍ a nikdy jsem nepozoroval, že by se mi ucpal koš nebo to nepobralo nokrý listí! Upozorňuji, že nebrousím nůž, jenom jednou ročně ho naklepu podobně jako kosu. Tak... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jaka sluchatka?, 14.4.2010 Elastický špunty do uší, každá lékarna je má. Já ze sluchátek míval zánět hluchovodu! Už je nepoužívám! Míra |
 |
Sekačka Honda nebo Stiga?, 13.4.2010 Jednoznečně STIGA- vlastním 48 turbo S s 5.5HPmotorem, začínám 8mou sezonu. Už pozbírala mech z odmechovaný zahrady (cca 10ar). Seču jednou za 14 dní poránu i trávu s kapkama rosy! Koš 80l nabouchá, že nejde vysypat!! Jednou jsem měnil nůž a v... celý příspěvek > |
 |
Sekačka Brill, Stiga nebo Alko? Poraďte, 28.3.2010 Určitě Stiga Míra. |
 |
Aku sekačka - ano nebo ne?, 9.3.2010 Aku nebrat!! Má více- než +. Švagr jí vlastní asi 4roky, první rok paráda, druhý už míň, protože začala ztrácet kapacitu. První rok na jedno nabití posekala celý dvorek i před vraty. Druhý rok už nestačila posekat před... celý příspěvek > |
 |
Motor Slavia diesel 1válec vzduch, 9.3.2010 Připojím se, jak startovat řemenem. Opravdu je to jednoduchý a bezpečný. Kupte si řemen do kalhot od čonga za 100Kč, ten nejdelší (135 cm), do přesky strčte kousek klacku pro uchopení "dvojruč". Ten kolíček na řemenici je... celý příspěvek > |
 |
Kultivátor místo rýče, 12.2.2010 Dobrý den paní Naďo. Opravdu to myslíte vážně s 3,5Aru? Na to el. rotavátor opravdu nestačí!! Já na podzim orám a na jaře rotavátoruji cca 4A políčka na spec. brambory a jak na podzim, tak na jaře je to zápřah, hlavně na... celý příspěvek > |
 |
Sněhová fréza s motorem Tecumseh, 11.2.2010 Je to takové táhlo(malinkatý tahílko) s pérkem, spojené s páčkou plynu. Když to nastartujete, a kolísají otáčky, tak to přidává-vyrovnává otáčky. Dá se to poznat: po nastartování a zahřátí 1/2 plyn a sepnout odhoz sněhu, mělo by to přidat... celý příspěvek > |
 |
Sněhová fréza s motorem Tecumseh, 9.2.2010 Romane Odsajte starý benzín (i když budete mít plnou!) Vyněňte svíčku! Až budete mít svíčku venku, tak plný plyn a tak 10x startujte, aby se starý benzín dostal z karburátoru. Já používám benzín 95E (pumpa eurooil), nebo... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Technicka otazka, 26.1.2010 Než si zavažete kaničky u bot a natahnete rukavice?! Já počkám až se mi přestane pootáčet řetěz na liště!! Zdar Míra |
 |
Stenson 5200, 26.1.2010 A neodlupují se Vám s tý Vaší "Huskvarny" písmenka z lišty? Míra |
 |
Jednoosý MKS - 60, 5.1.2010 Ahoj Míro. Já jsem si za komančů dělal prakticky vše, protože nic nebyko k sehnání, pouze jsem koupil předražený Fortchrit (DDR). Upravil jsem L+P pluh, udělal vyorávač na brambory, rotavátor, 10" kola z... celý příspěvek > |
 |
Jednoosý MKS - 60, 4.1.2010 Pořiďte si 5x12" kola (nejdou použít na přední nářadí!!), ale na orbu, vláčení a jízdu s vlekem SUPER!! Já jsem s ním spokojen!! Kola nekupujte u prodejce, mají je předražené!! Podívejte se na toto vlákno!... celý příspěvek > |
 |
Mačeta vs. sekyrka, 10.12.2009 JISTĚ ŽE MAČETA, na Vysočině se tomu říká "kosíř" a používá se to od nepaměti! Firskars dělal i těžší, byla černá a ta je na osekávání větvý lepší, ale už dlouho jsem jí neviděl v prodeji. Dobrý kovář "kosíř" zmákne z... celý příspěvek > |
 |