|
Příspěvky uživatele - 176.204
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ake su motorove pily Oleo-Mac?, 15.9.2009 Tak |  | Rider Cub cadet 50 FMZ sd, 24.8.2009 Já jsem si blbě všimnul.. |  |
|  | Rider Cub cadet 50 FMZ sd, 23.8.2009 Zdravím
Záleží na prodejci, já jsem klín měl v ceně i dovoz a ještě slevu ze 109 na rovných 100 tis.mylím tedy tip rzt 50.Jinak záleží na velikosti průjezdu já se vlezu s erzetou tak akorát mezi stromky, je toiž široká 150cm. |  | Rider Cub cadet 50 FMZ sd, 21.8.2009 Zdravím, kouknite na rider nebo traktůrek, už jsem tam něco o RZTě 50 psal. |  | Bruska řetězů Dolmar 340, 20.8.2009 Zdravím, dík za připomínku, ale nebude to hned.Někdo mne s tím musí naučit zacházet.
Zatím
Kamil |  | Bruska řetězů Dolmar 340, 19.8.2009 Zdravím, dnes mi bruska přišla, budu muset udělat stojan v práci, to nebude problém.Chtěl bych se zeptat, kdo máte zkušenost, jaký kotouč mám použít na dolmara 420c-řetěz 3/8.Jsou tam dva,3,2 a 4,7.
Dík.
Kamil |  | Bruska řetězů Dolmar 340, 17.8.2009 Dík za radu, tak jsem si objednal nakonec tu Gude 2500 |  | Rider nebo trakturek, 15.8.2009 Zdravím, napadla mne možná taková zbytečnost, nemáte volný klín´ák?Já mám 50.tku a s kohouty problém nemám. |  | Bruska řetězů Dolmar 340, 10.8.2009 Dík, podívám se na to
Kamil |  | Bruska řetězů Dolmar 340, 10.8.2009 Díkza tip, ale tu brusku už tady někdo probíral a má ůdajně celkem muchyJe to čína a kvalita, že tomu odpovídá-nesedící měrka, házící kotouč-což vidím jako dost velký problém..U toho Dolmaru jsem si myslel, že za ty peníze je to profi.Tak nevím. |  |
|  | Bruska řetězů Dolmar 340, 10.8.2009 Zdravím.
Nemáte někdo zkušenost s touto bruskou?
Cena je pekelná, má to smysl koupit?
Koupil jsem si pilu a nevím jak brousit řetěz, dnes jsem si sice koupil pilník i s vodítkem, ale nevím jestly není lepší koupit solidní brusku s tím, že mi řetěz... celý příspěvek > |  | Rider nebo trakturek, 25.7.2009 Zdravím
První zkušenosti z RZT-tou Cub -cadet.
Výborná manévrovatelnost
Řízení pákamy, intuitivně,žádný problém
Spotřeba na 1,3 Hod...3,5 litru blue oktanu 99,předpokladám, že po čase se to umírní
Co je nepříjemnost, že nízko visicí haluze... celý příspěvek > |  | Křovinořezy cca 1,5 kW - Solo, Dolmar, 8.7.2009 Zdravím, Hondu jsem měl cca 8let, už si skutečně nevzpomenu na konkrétní označení.Je dost možné, že to byl Vámi udaný typ.Nutno říct, že bych ji už nechtěl, před ní jsem měl od roku 88 HQ a naprostá spokojenost a po ní, tedy po oné Hondě jsem vzal... celý příspěvek > |  | Rider nebo trakturek, 8.7.2009 Tak tedy po 3měsících vybírání a spekulování, jsem se rozhodl pro Cub Cadeta RZT 50.Na JD jsem se nakonec vybodnul, skrz členitost zahrady.Tak snad jsem nekopnul vola:-(.Se zkušenostmi se podělím po čase.Jo, přijde na 99000 i s dopravou, což při... celý příspěvek > |  | Rider versus zahradní traktůrek, 5.7.2009 Mám prosbu na prodejce.
Nebylo by špatné, kdyby jste daly k inzerovaným strojům také základní rozměry, člověk neví jestly se dostane na zahradě mezy stromky a plot. |  |
 |
|
|
|