Příspěvky uživatele - 16.190

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výsev melounů a okurek, 7.4.2009
Musí přečkat mrazíky kolem 13.5.Proto okurky nakladačky sázím kolem 25.4./Marek. U nás se říká, "na Marka zasaď oharka" /=okurku.
Čáp bílý, 6.4.2009
Čáp bílý pohlavně dospívá ve 3. roku, hnízdit však začíná 4-6 rokem, dožívá se 8-14 let.Nejstarší známý je 27 let.
lesni mravenci, 6.4.2009
Vím, kde kvítávají nejrannější třešně v okrese. Letos ještě nekvetou.
mech v trávníku, 2.4.2009
Prodává se 50kg za 395Kč suchý sklářský 0,1-0,3 /0,3-0,8 a 0,6-1,2mm.Používá se ke spárování zámkové dlažby
Nejlepší elektrická sekačka s pojezdem?, 2.4.2009
V obchodě mi poradili, že se dost těžko uhlídá pojezd a zároveň kabel. Sekání jedině ve dvou. Že s tím měl prodavač na předváděčce problém. Jsem také fanda elektro sekaček, na jeho radu jsem koupil bez pojezdu.
Jak na pažitku?, 31.3.2009
Kyž se vyseje pažitka na záhonek, většinou je k užitku až druhý rok, první rok je slabá a řídká.
Sázení brambor - kolik?, 31.3.2009
Dobrou odrůdu si najděte zde na vyhledávačí, je tam dost odkazů.
Má to cenu?, 27.3.2009
Dále takovou, která snáší větší mráz
Popínavá/plazivá drevina/rostlina co by pridusila travnik, 26.3.2009
Ke konzumu plodin je lépe to zorat a osázet
Má to cenu?, 26.3.2009
Pod Pálavou, nebo v Jeseníkách?
Soumrak zahrádkaření?, 26.3.2009
Dost zajímavý příspěvek
Rýč Fiskars, 25.3.2009
VIZ příspěvek 27.2.2009 PAVEL SKÁLA. Můj poznatek je, že když likviduji třeba staré rybízy, přesekávám s nimi kořeny jako se sekyrou již mnoho let, beze škody na ostří
Kam s posekanou trávou?, 25.3.2009
Už jsem zase chytřejší: larva chrousta/larva zlatohlávka":jestliže mají tmavou šedočernou hlavičku, pak jde o zlatohlávka.Larvy čistě bílé jsou ponravy chroustů.
kvetení a pohlaví schizandry, 25.3.2009
Z herbáře: Klanopraška/Scisandra chinensis/ je pomalu rostoucí opadavá keřová liána, dorůstající v našich podmínkách 6m. Květy jsou krémově bílé nebo narůžovělé, vonné květy. V prvních letech kvetení se objevují zpravidla pouze samčí... celý příspěvek >
Kam s posekanou trávou?, 24.3.2009
Také to tak dělám, slovo cítit je však slabé slovo, smrdí to jak bolavá noha, raději jsem přesunul kompost z dosahu převládajícího větru od sousedovy zahrady. Docela mi ho bylo líto.Tráva někdy neshnije a vytvoří se spečený koláč. Od té doby... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika