Příspěvky uživatele - 49.39

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Modrofialovy nater na rybizech pod svestkou, 5.8.2010
Možná výkaly mšic a nějaká saprofytická čerň na nich? Myslím, že to nebude nic nebezpečného; z této medovice na listech dělají včely lesní med. Ale třeba se zase pletu a je to možná něco úplně jiného :-). Josef.
Prosim o radu s touto květinou, 5.8.2010
Cosi se mi plete, že na prvních obrázcích by mohla být jedna ze širokolistých dračinek - Cordyline. Ale možná je to úplně něco jiného. Josef.
Jedná se o fenykl?, 5.8.2010
Kdybych se s ním (koprníkem) osobně nesetkal před několika lety na skalničkářské výstavě a kdybych si ho nekoupil, pak by Vaše hádanka i pro mne byla záhadou. Karle, jsem rád, že jsem Vám mohl pomoci. Josef.
Neznáte tuto květinu?, 4.8.2010
A není to bíle kvetoucí Agapanthus? (Má hodně květů na stvolu). Josef.
Je potápník užitečný?, 4.8.2010
Ano, toto je potápník rýhovaný.  Ještě se u nás vyskytuje podstatně větší potápník vroubený (a snad i další druhy, také vodomil černý - náš největší vodní brouk, ale toho jsem ještě nepotkal :-(). Josef.
Gazon, 4.8.2010
Jak píšete - "zakouřit dostane"!. Já bych volil Barenbrug Univesal. Josef.
Co s borůvkou po sklizni, 4.8.2010
Pěkná úroda! Pokud má keř dostatečné množství silných mladších výhonů, pak bych uvažoval o ostříhání těchto starších odplozených výhonů. (ale třeba poradí zkušenější pěstitelé borůvek). Josef
Jedná se o fenykl?, 4.8.2010
Nemohl by to být třeba koprník štětinolistý - Meum athamanthifolium? Přece jenom se mi zdá odlišná chuť a vůně magi a fenyklu rozdílná.  Josef.
Plazivá rostlina, 4.8.2010
1 je zase plamének plotní 2 je netýkavka malokvětá: jednoletá rostlina, jedovatost nevím, silně se rozšiřuje vystřelovanými semeny (proto netýkavka: "nedotýkej se mých zralých semeníků, nebo budu střílet"). Trhat, trhat, trhat (jdeš to... celý příspěvek >
Neznámá rostlina, 3.8.2010
Díky za odpověď. Josef.
Zakládám zátiší - co Vy na to?, 3.8.2010
Přidejte tam třeba ještě několik hortenzií: Hydrangea arborescens (stromečkovitá) a Hydrangea paniculata (latnatá). Ty Vám pokvetou bíle celé léto. A něco s pěkným podzimním zbarvením: Parrotia.  Josef.
Zmlazení živého plotu, 2.8.2010
Myslím, že by to šlo. Nejlépe asi v předjaří: únor, březen, když ještě nebude rašit. Ať se vyjádří ještě další diskutující.  Josef.
Vyhrabané díry v zemi, 2.8.2010
Nebyl to spíš nějaký pes, co tam hledal myše? Případně liška či jiná šelma? A ten trus: nejsou to nějaké "masité" zbytky z těch myšů? (S divokým králíkem jsem se v životě setkal asi jen jednou, kdysi dávno... Vyskytují se u nás ještě? Nebo... celý příspěvek >
Třešeň - škůdce?, 2.8.2010
Souhlasím s. p. Vysloužile. Je to naprosto normální, podívejte se na kteroukoli jinou třešeň v okolí a bude tam mít "ty potvory" také. Josef.
Bolševník, 2.8.2010
Když jsem byl dítě, na naší zahradě a okolních zahradách byl bolševník velkolepý silně rozšířen. Zbavili jsme se jej - jak píše Hanča - častým sekáním a nenecháním ho vykvést.  Myslím, že bude velmi účinné rýčem odseknout a zlikvidovat horní... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika