Příspěvky uživatele - 62.154

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
stříhání thují, 28.12.2008
Pomerne casty dotaz, je tu snad tisickrat, lide strihaji na jare + cervenec. Mam ale jinou otazku, z Thuja Occ. Brabant mam zasazeny zivy plot u pojezdove brany, chci z Thuji udelat barieru proti snehu (a to ze vsech stran, tzn. brana bude vjizdet... celý příspěvek >
jalovec - množení, 28.12.2008
Pridavam se, take jsem zasadil do policka 1x1m hromadu malych jalovcu, nektere s patkou, nektere bez. Zatim to je tedy 3/4 roku od zasazeni (minule jaro), ale krome tech co byly znicene mechanicky nasim kocourem se snad vsechny ujaly. Neveril jsem... celý příspěvek >
Jak rozeznat Cyrpis x Thuja?, 28.12.2008
Zdravim,   poradite mi nekdo kterak rozeznam Cyrpisek od Thuje, pripadne i Jalovce? Ty prvni dva vubec netusim a napr. Thuja vs. Jalovec je u nekterych kultivaru velmi podobny (jeden mam na zahrade a nikdy bych nerekl, ze to je Jalovec). V... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika