Příspěvky uživatele - 98.115

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
křemenec ve skalce, 25.8.2008
Hornina na skalku musí být stejná, nesmí se mísit několik druhů hornin dohromady a měla by být místního původu, teda pokud to jde.Jinak to je jedno, jaká hornina se použije na skalku.
Tůje, 25.8.2008
Semenáčky mají hlavně tu nevíhodu, že každý je jiný a nikdo neví, co z nich vyroste-vzrůst, rychlost růstu, tvar atd.
neznámý červ, 25.8.2008
U nás na školní zahradě v hnoji se tyto červíci vyskytovali také a pak jsme je vypouštěli do kompostu, prý je to larva nějakého chráněného brouka, tak nevím.
Abies alba - zlomený kmen, 25.8.2008
Pokud má jedlička ještě nějaké větve, spíše bych nejvýše položenou větev vyvázal opatrně ke kůlu, za pár let bude jen pokřinený kmen.Roubovat bych nedoporučoval, protože se roubuje nejsnáže v síle asi jako tužka.
Fraxinus, 20.8.2008
Fraxinus to je určitě, myslim,že je to Fraxinus excelsior.Pro jistotu se podívejte, jestli jsou pupeny černé.Jestli ano, je to on.
nebezpečný smrk, 19.8.2008
zamazat ránu zeminou je totální nesmysl, to je nejsnažší cesta k zasešení zárodků dřevokazných hub.K tomuto existují zamazávací přípravky s přídavkem auxinů.
Kávovník, 19.8.2008
Kávovník má tyto příznaky hlavně při spálení sluncem, přemokření nebo sucho.Také nemá rád střídání sucha a přemokření.
rostliny do stínu, 19.8.2008
Podle popsaných podmínek by se sem výborně hodil břečtan(Hedera helix),dále zakslé jehličiny a stromy-vzpomente si na les-než dřeviny vyrostou, jsou zastíněné.Z rostlin barvínek(Vinca minor) a kapradí, to ale potřebuje kyselou zeminu.
nebezpečný smrk, 19.8.2008
Já bych ten smrk nechal být, jestli je zdravý a přežil bez úhony ostatní vychřice, měl by vydržet.Jakýkoli zásah do smrku by ho mohl poškodit-vniknutí dřevokazné houby atd...
Jak vysát nečistoty ze dna?, 19.8.2008
Máte poblíž jezírka místo položené níže než je dno jezírka??Jestliže ano, je problém vyřešen.Stačí sehnat hadici většího průměru(já mám průměr 3 cm) a konec spustit na dno jezírka a druhá strana do jámy.hadici napustit konví a vlivem gravitace vody v... celý příspěvek >
Jak se jmenuje tato rostlina?, 18.5.2008
Je to Euphorbia trigona-pryšec trojhranný, sukulentní rostlina.
Starý ořech a smrk u zdi, problém se sousedem, 18.5.2008
U ovocných stromů, pokud jsou na vlastním pozemku se nemusí žádat o povolení, protože se počítá s jejich obnovením.
Proč krtek neryje?, 23.3.2008
No tak mě se to odstěhovalo do mé "rezervace" se vším všudy mimo dřepčíků.
poškození kmene, 21.3.2008
Rána musí dýchat, vzduchotěsný obal je nesmysl, to by rána začala zahnívat!!! Nejlepší řešení je začistit a natřít ránu přípravkem na řezné rány s přídavkem auxinů.
Slimáci, 20.3.2008
Loni jsem se zbavil slimáků nadobro.Poté, co jsem si založil nový kompost se v něm ubytovaly slepýši a je klid, za celý minulý rok jsem našel 1 slymáka!!
Další diskuze:  6789  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika