Příspěvky uživatele - 40.188

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Roubovaný meloun, 16.5.2009
Zdravím-už máte melouny venku na záhonu? letos jsem první dávku nasadila před asi 14 dny a na to byl jeden den hodně studený-všechny zmrzly:((tak byla druhá várka a nějak se mi letos nelíbí mám ještě za oknem další a čekám až přestanou deště.Jak se... celý příspěvek >
Fíkovník, 10.5.2009
Wau:))) opravdu-tak to je mazec, sleduji jak rychle roste oproti jinému, ale až 2m.!!!super.Ještě se zeptám-na jedné rostlině je 7 fíčků a na druhé 12-budou ještě s růstem nasazovat plody?anebo už jen listy a výšku-jakože plody nahazuje na... celý příspěvek >
Tuli-tuli-tulipánek, 20.4.2009
Zdravím, chtěla jsem se prosím zeptat-od podzimu mám zasazené tyto skvosty.kvetou, ale co se mi vůbec nelíbí, že každý lístek je hodně dírkovaný-je to nemoc nebo nějaký škůdce-taaaaak jsem se na ně těšila, ale nejsou nic moc.Dá se to nějak... celý příspěvek >
Fíkovník, 18.4.2009
Koupila jsem Brown Turkey skoro 40cm už s plody:)) a legrace byla-říkám paní prodavačce máte nějaký Fíkovník, který by mi už další rok nasadil nějaký plody-ona se smála a říká tady máte před sebou hned několik i s plody:)))a přitom jsem na to... celý příspěvek >
Okurky na plné slunce?, 17.4.2009
Ďakujem velmi pekně za milé rady:)) a receptíky:))) takže si koupím síť.Ještě se vrátím k tomu vyštipování-asi to tedy roste jako melouny-listy pěkně zasebou s květy a až bude 5list, tak to zaním ušmiknu?to bude, ale krátké ne?Rajčata se vyštipují ty... celý příspěvek >
Celer listový, 15.4.2009
Moc děkuji-takže celer trvá taaak dlouho-říkáte ten co jsem měla loni byl asi napěstěn od ledna-to je 5měsíců než vzejde:(tak to ho tedy budu sázet až po prázdninách?:((takže příští rok musím celer napěstovat již po Vánocích... chjooo jsem se zase... celý příspěvek >
Fíkovník, 11.4.2009
Dobrý den, jaký druh fíkovníku si mám koupit aby hned druhý rok nasadil plody?A druhý dotaz-můžu ho ještě letos zasadit ven?moc děkuji
Celer listový, 11.4.2009
Zdravím-zasela jsem si do kelímku celer, už je to 14dní a žádné lístky nelezou-nevíte proč?po zmrzlých jsem je sázela již do záhonku, ale s tímto tempem:(ty loňské jsem si již malinké narostlé koupila-letos jsem si je chtěla sama napěstovat a prd... celý příspěvek >
Kdy mohu dát do půdy vápník, 11.4.2009
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda mohu dát klidně teď do půdy vápník když do měsíce na ní budu pěstovat.Nebo je nějaký přípravek třeba už dohromady s hnojivem, který budu dávat až přímo k rostlině?Pěstuji teprve druhý rok:) Ptám se jelikož min.rok... celý příspěvek >
Okurky na plné slunce?, 11.4.2009
Dobrý den, připojím dotaz at nemusím zakládat nové okurkové téma:))Letos poprvé budu dávat okurky-přítel mi přivezl nějaký druh jsou tenké asi 1cm a dlouhé, tak 15cm.Zřejmě nějaký druh hadovek-nevím-jsou z východu.Krásně v kelímku rostou a už... celý příspěvek >
nedozrálá rajčata - co teď?, 20.11.2008
Ano ke konci jsem některé našla plesnivé, ale tyhle co jsem sebrala byla krásná i s větvičkama, takže to bude asi tím, že jsem je nepověsila-byly v krabici kousek od sebe.Takže zase další rok:)) škoda opravdu jich bylo půl pytle(do koše) tak Vám... celý příspěvek >
nedozrálá rajčata - co teď?, 18.11.2008
Dobrý večer, asi před měsícem jsem sebrala ty zelené rajčata(půl pytle:))) a dala do papírové vystlané krabice a každé tak, aby se vzájemně nedotkla a pořád jsem je kontrolovala.Výsledek:((všechny jsou vyhozené plíseň:(já jsem totiž sázela odrůdu... celý příspěvek >
Další diskuze:  6789  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika