|
Jaký traktúrek, 1.6.2009 Zdravím, mám nachystanou částku zhruba 60tis. a zahradu 2000m, vůbec tomu nerozumím, zahrada má zrovna 25cm trávy-občas krtinec, rovina.Poradíte prosím kvalitní traktor na sekání a hlavně aby vydržel.A můj druhý dotaz může se sekat mokrá tráva?a... celý příspěvek > |
 |
Melounoviště 2009, 1.6.2009 Ještě by mě zajímalo jak se daří těm melounkům na střeše, jak psala paní ze Slovenska-bylo u Vás taky tak škaredě i s kroupama? |
 |
|
 |
Melounoviště 2009, 1.6.2009 Přeji krásný den, až teď po 17h.vykukuje sluníčko-aspoň se na noc zahřejí:)))) jinak teda pěkná kosa-včera jsem se byla podívat pod sklinku a vypadá, že se jim tam daří.Už jsem taky chtěla přikrýt okurky co jsem letos poprvé zasadila, ale už němám... celý příspěvek > |
 |
Melounoviště 2009, 31.5.2009 Tomu se říká fajn počasí na melouny:((chtěla jsem se zeptat těch co je mají venku-chráníte je v tomto počasí? já jsem to nevydržela a na každou sazenici dala tu velikou okurkovou sklenici-nechci už po třetí nasazovat nové rostlinky.Můj dotaz nevadí... celý příspěvek > |
 |
Maskovací síť na plot, 25.5.2009 Dotázek-také uvažuji o této stínovce na plot-větší soukromí, ale trápí mě jiná-může si to dát kdokoliv na plot a kdekoliv?není na to nějaký zákon jako na stromky?už vidím jak soused říká, že mu to bude stíní zelenině.Ale sluníčko se točí že, tak by... celý příspěvek > |
 |
Tak co kadeřavost?, 25.5.2009 Chjoooo tolik a otrhat-na jedné větvičce je jich u sebe asi 12,takový prcek stromek a úplně opbalen:)) ano zasazen byl na jaře min.roku.Letos to byla jarní ozdoba mé zahrádky-tolika krásných květů jsem dlouho neměla .Téda to asi... celý příspěvek > |
 |
Tak co kadeřavost?, 24.5.2009 Broskvičkáři dotaz-min.rok jsem zasadila novou broskvoň a letos je obsypaná plody i u sebe třeba 3,mám je tak nechat nebo otrhat, nebo nechat z toho trsu jen jednu?kolik jich může být u sebe?a také o kolik ji mám na podzim zakrátit?žádné větvě... celý příspěvek > |
 |
Fíkovník, 24.5.2009 Už nebudu:) děkuji za radu. |
 |
Melounoviště 2009, 21.5.2009 Ahoj milovníku já ani nevím 5x5 možná víc.2-4 pravé listy-to by tak asi odpovídalo.A již venku? chjoooo zítra má asi pršet, tak doufám, že to přežijí.Copak děláte pokud se schyluje k velikému dešti-možná i s kroupy??? napadá mě asi jen se modlit... celý příspěvek > |
 |
Tuli-tuli-tulipánek, 21.5.2009 Moc děkuji!!! |
 |
|
 |
Melounoviště 2009, 21.5.2009 Zdravím všechny milovníky pěstování melounů!!!
Tak jsem letos druhým rokem vytvořila mělounoviště a můj dotaz-není ještě brzy? rostlinky mají tak 15cm.Jak velké rostlinky sázíte již ven? nasadila jsem asi 25-30 rostlinek stím, že mám doma ještě... celý příspěvek > |
 |
Fíkovník, 21.5.2009 Už to vidim, tak je to měsíc co ho mám doma-tedy už rovnou na zahradě a vyrostl již 15cm-oba dva... a je to Brown T. |
 |
Fíkovník, 21.5.2009 Já od té doby co jsem ho zasadila-je to měsíc nebo už 2...jéje nevim ted přesně musím zalistovat jak jsem hned ten den psala-narostl už 15cm a za tu dobu jsem dala 1x Cererit, ani nevim zda se tim hnoji, ale líbí se mu v půdě-to je poznat-fíčky se... celý příspěvek > |
 |
Tuli-tuli-tulipánek, 21.5.2009 Děkuji moc Liduško, tak to udělám také dám to mezi listy, ale zatím jsou docela zelené jen bez květu-stalo by se něco kdybych je šmikla už ted? |
 |
Tuli-tuli-tulipánek, 19.5.2009 Ještě dotázek-mám v záhoně již odkvetlé tulipány a není to už pěkné-ráda bych aby tam byly zase nějaké pěkné květy něčeho jiného co kvete-můžu je už ted nějak vydlábnout a někam dát do podzimu?ale kam?a mám ustřihnout ty listy?děkuji-ještě se vlastně... celý příspěvek > |
 |