Příspěvky uživatele - 3.125

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Melounoviště 2009, 27.9.2009 Obsahuje fotku
Tak dnes jsem utrhl další kousek, jeden z těch největších.Měl 10 kilo, sladký,křupavý-prostě úplně bez chyby.
Melounoviště 2009, 24.9.2009 Obsahuje fotku
Tak dnes jsem utrhl další meloun, zatím ten nejmenší ty velké tam ještě nějaký den nechám.Meloun byl sladký, št´avnatý takže konečně to dozrává i u mě.
Melounoviště 2009, 21.9.2009
Tak proč píše že narostly malé,20-30cm v průměru.
Melounoviště 2009, 20.9.2009
No to se mi také nezdá,30 cm v průměru to by měl klidně takovych 12-14kg.
Melounoviště 2009, 3.9.2009 Obsahuje fotku
Tak jsem dnes také nevydržel a utrhl meloun který začal růst jako první, sice není největší, většina melounů ho přerostla.Měl 4kg, známky zralosti žádné jen proleženina mírně nažloutlá.Meloun není ještě 100% zralý, v okolí slupky je to poznat, ale... celý příspěvek >
Melounoviště 2009, 26.8.2009
Myslím že vás zklamu, ale z úrody mít asi nic nebudete.Právě teď je už doba kdy by měly melouny postupně dorůstat a začít zrát.Teoreticky je čas na dozrání do půlky nebo konce září, záleží jaké bude počasí.Příští rok si naroubujte melouny na dýně... celý příspěvek >
Melounoviště 2009, 25.8.2009
Někdo říká že není potřeba zaštipovat někdo zase že je to lepší ale když si vezmete že jsem měl na rostlině už 11 pěkně rostoucích plodů a pořád odkvétaly další a další a k těm jedenácti tam začalo růst asi dalších 20 o velikosti pinpongového míčku a... celý příspěvek >
Melounoviště 2009, 25.8.2009 Obsahuje fotku
Tak teda také ještě přidám nějaké foto.Abych to shrnul, tak na té mé jedné sazenici roubovaného melounu jsem nechal 11 melounů, zbytek už asi 10 dní uštipuji protože by stejně nevyrostly.Těch 11 melounů co jsem nechal je ve velikosti od 16 do 25 cm v... celý příspěvek >
Melounoviště 2009, 24.8.2009
Mě by zajímalo jakou má úrodu pan MZ co nám sem dal pár fotek melounů v horní části této stránky co si dovezl z USA a měl na jedné fotce takové velké melounové pole.
Melounoviště 2009, 18.8.2009 Obsahuje fotku
No já nevím u mě to tak teda není.Sice mám textilii jen 1,5m širokou podél plotu jak můžete vidět na fotce, ale rostlina je stejně zelená a hustá jak u plotu na textilii tak i mimo ní.
Melounoviště 2009, 16.8.2009 Obsahuje fotku
Tak po týdnu opět přidávám nějaké foto, melouny rostou jak z vody a můžete porovnat jak poskočily.
Melounoviště 2009, 12.8.2009
Normalni neroubovane rostliny bych sazel 1x1m ale roubovane melouny tak 5x5 metru kdyz vidim ten muj jak jedna roslina zabira plochu 6x5 metru a to musim spoustu slahounu zastipovat a vracet zpet, protoze na to nemam misto.Jinak je na te rostline asi... celý příspěvek >
Melounoviště 2009, 9.8.2009 Obsahuje fotku
Tak po týdnu přidávám nějaké fotky, konečně se růst melounů pořádně rozjel i u mně, doufám že stihnou ještě dozrát.
Melounoviště 2009, 5.8.2009
Pěkní šišouni, kdepak jste sehnal semínka také bych takové chtěl na příští rok.
Melounoviště 2009, 2.8.2009 Obsahuje fotku
Také přidám nějaké fotky, ale jak už jsem psal melounky odkvetou, potom nerostou a upadnou.Ale nakonec jsem našel jeden co začal konečně růst a druhý co vypadá také nadějně.Měl jsem dvě sazenice, ta jedna nepřežila a to co vidíte je jedna sazenice... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika