|
Příspěvky uživatele - 44.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dolmar a Metaltec, 31.8.2008 Myslíte, některým neotevře oči nic! |  | Křovinořez Tarus, uniká olej, 27.8.2008 Myslím, že přes mrtvoly to tu nikdo neřeší. Paradoxně do toho může vnést světlo zase a pouze zakladatel. Zda je větřák čistý jako nový, nebo je na něm lehce zaschlý (nezaschlý) olej s prachem. Pokud se neozve, zůstane dotaz bez uzavření. |  |
|  | Křovinořez Tarus, uniká olej, 27.8.2008 Pan 133.102 V případě vadného gufera vytéká li olej klem hřídelky je olej vždy černý. Není to tak, že když použijeme modrý HQ že by vytékal též modrý. Pan.4.243 Jestli mám větší zkušenosti, to opravdu nevím, jenom píši co jsem již mnohokrát zažil.... celý příspěvek > |  | Křovinořez Tarus, uniká olej, 27.8.2008 Ne pane, nemyslím si že mě zkoušíte, ta otázka byla skutečně na místě. Pokud tato odpověď je brána jako vtip, potom takových „vtipů“ už jsem opravoval hodně. Škoda že tu nemáme vyjádření zadavatele dotazu zda jr větřák (setrvačník) čistý jako nový,... celý příspěvek > |  | Křovinořez Tarus, uniká olej, 27.8.2008 To je logická otázka, dobře pane, dobře! Je třeba si uvědomit, že se nejedná o nějak velkou díru, která by měla zásadní vliv na chod motoru. Ten černý olej se kolem toho gufera pohybuje, takže sám částečně ucpává mikrovůli gufera.
Nicméně na chod... celý příspěvek > |  | Křovinořez Tarus, uniká olej, 27.8.2008 Přečetl jsem to tu až nyní. Dle mého názoru poměr 1 : 25 není špatný a pokračoval bych v něm. Motoru to neublíží. Co je horší, no myslím si že olej nevytéká z výfuku, ale kolem hřídele přes gufero na setrvák a ten to rozstříkne po okolí. Lze to... celý příspěvek > |  | Dolmar PS-5000, filtrace nasavani a cisteni rounoveho filtru, 26.8.2008 Pardon, poslední věta má samozřejmě znít takto: Zákaz použití benzínu by se dal snad zdůvodnit nebezpečím manipulací s výbušnými kapalinami, u jiného důvodu nevidím logiku. |  | Dolmar PS-5000, filtrace nasavani a cisteni rounoveho filtru, 26.8.2008 Dolmary aspoň tu jdou málo, mohl jsem to přehlídnout. Zajímalo by mne, jestli to je také napsáno v originále. Prohlížel jsem několik návodů jiných pil, jestli se to nezměnilo, ale zákaz použití paliva jsem nikde nenašel. Dokonce ani v českých... celý příspěvek > |  | Dolmar PS-5000, filtrace nasavani a cisteni rounoveho filtru, 26.8.2008 „ V návodu myslím D115i je přímo uvedeno - nepoužívejte benzín.“ „“Jednak je v benzínu spousta jiných látek - třeba pryskyřic, které časem snižují průchodnost vzduchu filtrem, dále je to nic moc z pohledu hygieny a ochrany zdraví „. Bohužel pile na... celý příspěvek > |  | Dolmar PS-5000, filtrace nasavani a cisteni rounoveho filtru, 26.8.2008 Jak již jsem psal, při práci je filtr namáhám benzínem vlastně neustále. Proč by potom po práci mu měla vadit tří minutová koupel, pokud to při ní mechanicky nějakým nástroje nesedře? Ale vím, že jar je mezi lidmi zažitý. |  |
|  | Dolmar a Metaltec 1, 26.8.2008 Pan 220.253 Laboratorní test je jedna věc a zkušenosti jsou věc druhá. Neprošla li nějaká věc laboratorním testem, to neznamená že nemohu mít sní zkušenosti a obráceně. Je to ale zbytečné slovíčkaření. Důležitý je fakt, že k tomu zaujali zamítavé... celý příspěvek > |  | Dolmar PS-5000, filtrace nasavani a cisteni rounoveho filtru, 26.8.2008 Zkušenosti s benzinem mám jiné. Jarová voda nám filtr odmastí, což u některých filtrů je až nežádoucí. Některé filtry je dobré vyčistit (umýt benzinem) a potom je trochu zvlažit olejem z důvodu lepší absorce prachu. U rounových filtrů jsem se také... celý příspěvek > |  | Dolmar PS-5000, filtrace nasavani a cisteni rounoveho filtru, 25.8.2008 Odpověď jsem napsal když tu ještě žádná nebyla a potom když jsem to chtěl vložit, už tam byla ta vaše, ale nechtělo se mi můj text už pozměňovat. |  | Dolmar PS-5000, filtrace nasavani a cisteni rounoveho filtru, 25.8.2008 Žádný filtr nedokáže procházející vzduch vyčistit na 100%. Tady jde spíš o to, aby připravil vzduch na použitelnou úroveň. Existuje více druhů filtrů, které se mohou měnit dle řezaného materiálu, ale málo kdo to dělá a nekladl bych tomu zas tak... celý příspěvek > |  | Prve moje skusenosti s Dolmar 4600s, 24.8.2008 Dělat to můžete dá se říct jak chcete, ale vodítko musíte tahat pouze přímočaře v patřičném úhlu (35°, 30°, atd) a také již probíraný úhel 10° od kolmice k zubu se správným průměrem pilníku.. Lépe se to brousí doma ve svěráku, když pilu chytnete za... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|