|
Příspěvky uživatele - 213.141
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výměna motoru, 26.4.2009 Tak není každý porost stejně hustý, to je fakt. Ale zase i toto se dá řešit tak, že se seče na menší záběr. S ohledem na různé podmínky by bylo vhodnější mít možnost měnit rychlost pojezdu. Toto se dá řešit krátkodobým vypnutím pojezdu podle... celý příspěvek > |  | Výměna motoru, 26.4.2009 Tak nevím, co myslíte výrazem v sebevyšší trávě. Sekl jsem trávu s Hondou do úrovně řídítek a žádné problémy jsem nezaznamenal, navíc to bylo v kopcovitém terénu, téměř pořád zapnutý pojezd. Ale je třeba mít správně napnutý klínový řemen a nože v... celý příspěvek > |  |
|  | Křovinořez - vibrace a zahřívání kloubu, 26.4.2009 Já používám mazací tuk od Oregonu, cena byla do 100,-Kč. |  | Hecht 132 - nazory, 26.4.2009 P.Durkovič zdravím, nevím, jestli si to přesně pamatuji, ale asi máte přístroj ještě v záruce. Pokud to tak je, tak není důvod opravovat doma. Navíc se může stát, že o záruku přijdete, neboť mohou považovat jako příčinu závady Vaše zákroky. Ověřte,... celý příspěvek > |  | Výměna motoru, 26.4.2009 diskuze - Má u Vari motor Honda nějakou jasnou výhodu proti dvoutaktu? |  | Stihl, 26.4.2009 Ano, ale jak jistě víte, tak každý nový přístroj je předán servisům a prodejcům, aby si jej vyzkoušeli a vyjádřili se k jeho přednostem i záporům. Tito lidé jsou podstatně kritičtější k jakémukoliv nedostatku, a to jak z pohledu obsluhy, tak z... celý příspěvek > |  | Jakou směs používáte k pohonu 2 T, 26.4.2009 Doporučil bych používat olej, který je přímo speciálně vyvinutý a určený výrobcem k pohonu 2T, kterým je např. křovinořez, motorová pila a pod. Jedno hledisko je kvalita při mazání, druhé je co při spalování olejů vzniká a jak to škodí motoru, ale i... celý příspěvek > |  | Stihl, 26.4.2009 Zatím to vypadá na novou MS 362, spekulovalo se o MS 261, ale co dříve udělá radost příznivcům značky Stihl záleží na samotném výrobci. |  | Eletrická pila nemaže, 24.4.2009 To je další okolnost, ale nekvalitní materiály se deformují i dotahováním lišty a teploty tomu pomáhají. |  | Vari nebo Agzat, 24.4.2009 Ohledně toho řazení, je třeba trochu přemýšlet dopředu, neboť hodně toho zvládne 2, ale když dojedete těsně pod stoupání na 3, tak už nezbývá, než dát 1. Jinak se ztotožňuji s pooh, neboť nejprve je při výběru stroje třeba vědět na co jej budu... celý příspěvek > |  |
|  | Eletrická pila nemaže, 24.4.2009 To je také jedna z "předností" plastových součástek. |  | Jakou motorovou pilu doporučíte?, 24.4.2009 K tomuto názoru bych měl několik připomínek. Jednak výraz sem píší prodejci je nesprávný, neboť já vím o mnoha lidech, kteří prodejci nejsou a sdělují zde svoje praktické zkušenosti a názory. Další výhradu mám k doporučení známých. Většinou to chodí... celý příspěvek > |  | Solo 641 - motor. pila - seřízení či manuál, 23.4.2009 Nejprve je třeba vyloučit, že ten, kdo Vám pilu prodal, tak se jí z radostí jen nezbavil a pila je funkční. Pokud bych vyloučil závady typu značného opotřebení důležitých dílů, které mají vliv na výkon motoru, tak bych se zaměřil na přísun paliva do... celý příspěvek > |  | Elektrická pila Dolmar verzus Stihl, 23.4.2009 Srovnal jste někdy něco z toho, co jste uvedl jinak, než na první pohled. Myslím si, že pokud to píšete upřímně tak, ne. Jestli to uvádíte, jako pokus o něco..., tak mnoho zdaru. |  | Otáčky motoru Briggs, 23.4.2009 Souhlas, ale to je systém regulace otáček motoru, nastavený výrobcem - obsluhou neměnitelný. Do toho bych nezasahoval. |  |
 |
|
|
|