Příspěvky uživatele - 191.75

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak pěstovat Solanum jasminoides, 23.5.2009 Obsahuje fotku
Ahoj! Letos jsem si taky pořídila jasmín. Když jsem ho koupila, měl jedno květenství, teď květy opadaly a žádné jiné zatím nevidím. Ale rozrůstá se dost. Vytvořila jsem mu z bambusových tyček oporu a už ji dávno přerostl. Tak jsem ho nesměrovala... celý příspěvek >
Petunie - po létě odejdou?, 11.5.2009 Obsahuje fotku
Petunie vám sice zimu nepřečkají, ale je spoustu balkonovek, které se dají přes zimu uchovat. Např. muškáty, fuchsie, kopretiny a spoustu dalších. Ale musíte to s nima umět, potřebují určitou teplotu většinou kolem 5 - 10°C a ne každý má tu... celý příspěvek >
Co mi roste na skalce?, 22.4.2009 Obsahuje fotku
Dobrý den, prosím o identifikaci této skalničky, kterou jsem dostala. Díky.
Skimmia japonica - nebát se, 17.4.2009 Obsahuje fotku
Dobrý den. Mám dotaz. Mám skimii na východní straně, zasazenou do rašeliny. Vloni jsem pravidelně hnojila hnojivem na vřesovištní rostliny. Přesto listy trpí chlorózou. Můžete mi poradit, co mohu ještě udělat, aby se jí lépe dařilo? Díky.
Mombrecie, 4.4.2009
Dobrý den, mám dotaz. Mohu už teď vysadit montbrecie nebo musím počkat po zmrzlých? Díky.
Hebe i s květináčem do vřesoviště?, 30.3.2009
Musím dát za pravdu Josefovi. Hebe jsem měla v záhonu v předešlých 2 letech ok, letos byly 25 °C mrazy a jedno hebe mi z jedný strany úplně omrzlo. Zkusila jsem ho ostříhat, tak uvidím, co to s ním udělá. Taky jsem koukala, že začíná uprostřed... celý příspěvek >
Vřesovec Erica persiculata Kapheide, 28.3.2009
Nespletli. Tady je toho taky hodně na koukání, nikdy bych neřekla, co existuje druhů...
Vřesovec Erica - přežije zimu na zahradě v 600 m.n.m.?, 22.3.2009 Obsahuje fotku
Ahoj, letos jsem si na podzim taky koupila vřesovec Erica gracilis. Věděla jsem, že není mrazuvzdorný, ale vydržel mi v květináči celou zimu. Když byly ty 25 °C mrazy, schovávala jsem ho do verandy. Teď už jsem koukala, že asi umrzlnul nebo... celý příspěvek >
Co nespálí jižní slunce?, 18.3.2009
Odpovídám na dotaz ohledně počtu sazenic. Ačkoliv zrovna tenhle truhlík není můj, ale sestry, myslím, že jsou v něm 2 sazenice petunií, 2 sazenice million bells a 1 sazenice verbeny. Jinak žardinku s kokosového vlákna mám druhým rokem, a protože ji... celý příspěvek >
Třapatka srstnatá Praire sun, 2.3.2009 Obsahuje fotku
Ahojky! Vloni jsem tuhle třapatku vysadila poprvé a musím říct, že mě okouzlila. Z každého semínka se udělala pěkná sazenice a tu jsem každou zvlášť vysadila do záhonu. Jestli přežívá zimu, zjistím letos na jaře, ale četla jsem, že je to letnička a... celý příspěvek >
Co nespálí jižní slunce?, 25.2.2009
Ahojky! K substarátu. Já si kupuju substrát na surfinie, je kyselejší a obsahuje hnojivo na 3 týdny. Potom hnojím každý týden spec. hnojivem na surfinie, s obsahem železa. Je fakt, že předloni byl ten kupovaný substrát nějaký špatný, kytičky mi... celý příspěvek >
Co nespálí jižní slunce?, 23.2.2009
Ahojky Báro 2! Já dávám do 80 cm truhlíku 5 sazeniček, bohatě to stačí. Když jich dáš víc, nebudeš stačit zalévat a myslím, že se jim nebude ani tak dařit. Lepší je jim nechat dostatek prostoru pro zakořenění a následný růst. A do žardinek? Záleží... celý příspěvek >
Co nespálí jižní slunce?, 22.2.2009
Ahojky Báro! Určitě si udělej čas a vyraž na nákup někam do supermarketu nebo zahradnictví. Já jezdím každým rokem do HK a prolezu Obi, Baumax a Hornbach. Nikdy nepřijedu s prázdnou. Ale chce to vyrazit už tak v dubnu, to mají všude největší výběr a... celý příspěvek >
Co nespálí jižní slunce?, 13.2.2009 Obsahuje fotku
Báro, vitálka je většinou žlutá, buď ze zeleným prostředkem (viz, foto) nebo s hnědým (taková malá slunečnice).  Ke žlutý fasádě si ji dovedu představit a k ní bych dala něco do fialkova, třeba tu všelichu (je světlejší)a milionku(ta by mohla... celý příspěvek >
Co nespálí jižní slunce?, 11.2.2009 Obsahuje fotku
Určitě můžu doporučit už zde zmíněnou vitálku (sanvitálii). Snese toho opravdu hodně. I když úplně uvadne, po zalití se brzo vzamatuje. Je to vděčná kytička. Já na jižní straně pěstuju milionky (million bells), bacopu a všelichu (brachycome). Chce... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika