|
Příspěvky uživatele - 166.36
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Problém s lištovou sekačkou Gutbrod BM 710 BS, 22.6.2011 To asi nebude takový problém..asi to zkusím... a tak ještě tedy zkusit nějakou tu firmu pro výrobu těhto komponentů.Mno jinak budu rád i za další věřím že plodné příspěvky:) |  | Problém s lištovou sekačkou Gutbrod BM 710 BS, 22.6.2011 joj tak takhle rychlou reakci jsem opravdu nečekal..Mno ja jsem na to myslel, jenže když jsem se pídil po tom kdo a za kolik by mi to někdo byl schopný udělat, pak jsem při 500kč \hod zjistil..že možná bude lepší se "tu" porozhlédnout...... celý příspěvek > |  |
|  | Problém s lištovou sekačkou Gutbrod BM 710 BS, 22.6.2011  Dobrý den,
nedávno jsem si pořídil lištovou sekačku Gutbrod BM 710 BS a protože máme okolo 1Ha pozemek se samými hrboly, zvolil jsem raději lištovou. A tak sekám a sekám... a po nějakém čase (cca. 3\4 zahrady) přestala "jet" a tak jen sekala ale... celý příspěvek > |  | Gloxinie, 9.2.2011 Lidi, prosím o radu, jak gloxinii přimět k tomu, aby nerostla tolik do výšky, ale byla pěkně košatá. Vím že to chce dost světla, ale měl jsem ji i naproti oknu, a stejně se vytahovala. Děkuji. Jarda. |  | Jaká pila, 7.10.2010 Ono tak nezaleží na výkonu pily, ale hlavně záleží na řetezu a na délce lišty, je známo že legendární pila Stihl MS 180 s výkone 1,5 kW při 9000 otáčkách za min. osazená žetězem 3/8'' a vodící drážkou 1,1 mm, řeže rychleji než třeba Stihl MS 210 o MS... celý příspěvek > |  | Solo nebo Stihl, 7.10.2010 Tak v tomto případě bych vám doporučil pilu Stihl MS 250 osvědčené konstrukce. Dříve se vyráběla pod označením Stihl 025, po pár vylepšení jako jsou bajonetové uzávěry nádržek, napínak řetězu umístěný z boku pily, vylepšené odvzdušnění palivové... celý příspěvek > |  | Problémy s Goji, 5.9.2009 Dobrý den.Goji mám již druhým rokem a během roku mi několikrát opadá a zase obroste a nyní mi již kvete a budu sklízet bobule.Takže si myslím, že postřik není na místě.Doporučuji nechat opadat.Dooručuje se taky lístky otrhávat na čaj. |  | Jak, nebo čím zlikvidovat plevel, nebo trávu, bodláky, 26.6.2009 dobry den prozradte prosim davkovani randoupu |  | Pančovaný med, 26.6.2009 pravdu nema zadny trhani medu med steka a paskuje to vi vcelar profik |  |
 |
|
|
|