Příspěvky uživatele - 166.36

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Problém s lištovou sekačkou Gutbrod BM 710 BS, 22.6.2011
To asi nebude takový problém..asi to zkusím... a tak ještě tedy zkusit nějakou tu firmu pro výrobu těhto komponentů.Mno jinak budu rád i za další věřím že plodné příspěvky:)
Problém s lištovou sekačkou Gutbrod BM 710 BS, 22.6.2011
joj tak takhle rychlou reakci jsem opravdu nečekal..Mno ja jsem na to myslel, jenže když jsem se pídil po tom kdo a za kolik by mi to někdo byl schopný udělat, pak jsem při 500kč \hod zjistil..že možná bude lepší se "tu" porozhlédnout...... celý příspěvek >
Problém s lištovou sekačkou Gutbrod BM 710 BS, 22.6.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den, nedávno jsem si pořídil lištovou sekačku Gutbrod BM 710 BS a protože máme okolo 1Ha pozemek se samými hrboly, zvolil jsem raději lištovou. A tak sekám a sekám... a po nějakém čase (cca. 3\4 zahrady) přestala "jet" a tak jen sekala ale... celý příspěvek >
Gloxinie, 9.2.2011
Lidi, prosím o radu, jak gloxinii přimět k tomu, aby nerostla tolik do výšky, ale byla pěkně košatá. Vím že to chce dost světla, ale měl jsem ji i naproti oknu, a stejně se vytahovala. Děkuji. Jarda.
Jaká pila, 7.10.2010
Ono tak nezaleží na výkonu pily, ale hlavně záleží na řetezu a na délce lišty, je známo že legendární pila Stihl MS 180 s výkone 1,5 kW při 9000 otáčkách za min. osazená žetězem 3/8'' a vodící drážkou 1,1 mm, řeže rychleji než třeba Stihl MS 210 o MS... celý příspěvek >
Solo nebo Stihl, 7.10.2010
Tak v tomto případě bych vám doporučil pilu Stihl MS 250 osvědčené konstrukce. Dříve se vyráběla pod označením Stihl 025, po pár vylepšení jako jsou bajonetové uzávěry nádržek, napínak řetězu umístěný z boku pily, vylepšené odvzdušnění palivové... celý příspěvek >
Problémy s Goji, 5.9.2009
Dobrý den.Goji mám již druhým rokem a během roku mi několikrát opadá a zase obroste a nyní mi již kvete a budu sklízet bobule.Takže si myslím, že postřik není na místě.Doporučuji nechat opadat.Dooručuje se taky lístky otrhávat na čaj.
Jak, nebo čím zlikvidovat plevel, nebo trávu, bodláky, 26.6.2009
dobry den prozradte prosim davkovani randoupu
Pančovaný med, 26.6.2009
pravdu nema zadny trhani medu med steka a paskuje to vi vcelar profik
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika