Příspěvky uživatele - 58.160

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jikov 1433 nedává jiskru, 14.9.2009
Motor Jikov 1433 má bezkontaktní zapalování PAL Magneton 6V 17W, nejčastějším problémem bývá špatný spínač zapalování, který je umísteň na přední straně motoru pod nádrží. I když toto zapalování nebylo nejhorší a většinou docela dobře sloužilo. Občas... celý příspěvek >
Jakou bubnovou sekačku s pojezdem?, 11.9.2009
Se ani nedivím, Panter, ať je to FD2 nebo FD3, je skvěle vymyšlená mašina.
Jakou bubnovou sekačku s pojezdem?, 11.9.2009
Vari má velice dobré stroje. Za zmínku stojí určitě DAKR, ten je o něco levnější, ale úplně stejně spolehlivý.
BS Intek PRO 65 OHV - info, 3.9.2009
Na sekačce z Motoru Jikov určitě není Briggs Intek Pro - jedná se o Perlu BDR 581 SP, osazenou motorem Intek Edge (nyní 825 I/C series) bez oloejového filtru. Intek Pro je už vyběhlý motor, nahradil se novou řadou. Navíc má tlakově mazaná jen uložení... celý příspěvek >
Weibang WB 486 SB Alu, 2.9.2009
Pro pořádné naplnění koše je zapotřebí, aby sekací korpus byl co nejhlubší. Nejlépe to mají vyřešeno Italové, kteří sekačky opravdu umí. Docela se divím, že Hecht špatně sbírá, protože se vyrábí v Itálii ve společnosti Marina systems s.r.l.; ve... celý příspěvek >
Weibang WB 486 SB Alu, 31.8.2009
Je to velice kvalitní výrobek, výroba probíhá v belgických Antverpách. Prodej a servis zajišťuje firma V-Garden Hradec Králové. Já jsem si u nich koupil sekačku IBEA 50026 H, dostal jsem na ni slevu téměř 7000 Kč. Teď je za necelých 16000,- Já... celý příspěvek >
Honda HRZ 536 C1 TDEA vs Yard-man YM 6021 CK, 26.8.2009
Jenže na YM se dává verze s rozstřikem - dělají se dvě verze tohoto motoru.
Trakor na sečení - Vaše zkušenosti, 25.8.2009
No jo, jenže Honda je hrozně drahá, nejlevnější model přijde na 99 tisíc a má motor s rozstřikovým mazáním, za tu cenu máte StarJet s tlakově mazaným motorem a řadou nadstandardních prvků. Pokud uvažujete o Dolmaru, jedná se pouze o převlečené stroje... celý příspěvek >
Trakor na sečení - Vaše zkušenosti, 24.8.2009
Vážený Romane, je to přesně naopak - traktory Honda vycházejí z koncernového podvozku GGP, na kterých vznikají i další značky : Castelgarden, Stiga, Alpina, Mountfield, Dolmar, Honda, Solo, Sabo, ClubGarden, Ibea, OleoMac. Všechny tyto mašiny mají... celý příspěvek >
Malotraktor agzat, 21.8.2009
Tak hlavním důvodem ukončení výroby bylo to, že je zbytečné, aby výrobce měl dva typy výkonově a obsahově totožných motorů. Nový motor 850 I/C tak nahrazuje starší Intek Pro (resp. 825 Pro) a má řadu vylepšení jako je rychleji reagující regulaci... celý příspěvek >
Vari - převodovka DSK-317, 19.8.2009
Klidně použijte DSK 317 po Jikovu. Nová převodovka jede stejně pomaleji, takže to je vcelku jedno. Stačí přenýtovat přírubu a hurá do práce.
Dolmar PS 500 vs. Castor CP 522, 16.8.2009
Poraďte mi prosím, kterou vzít? Teď jsem na vážkách, protože obě se nabízejí za výbornou cenu a mají vynikající výbavu. Pane J.S., vyjádříte se? vy jste znalec pil. Možná trochu jsem nakloněn Dolmaru, protože se značkou Castor nejsou moc zkušenosti,... celý příspěvek >
Jakou sekačku s mulčováním?, 11.8.2009
Kvalitní volbou je bezesporu Stiga Turbo 46S. Má benzinový motor Briggs 550 s výkonem 4,5 HP, koš 60 litrů a dokonce i pojezd. Mulčování je v základní výbavě. Celkově je konstrukčně shodná se sekačkou R 484 TR GGP z Mountfieldu, obě se vyrábí v... celý příspěvek >
Ake su vyzinace od diu Jevicko, sucasne Ergo, 11.8.2009
Máme ERGO NRE 011, jede jedenáctý rok bez problémů. Zajištění náhradních dílů bez problémů, letos jsme potřebovali nový kryt sečení a obloukové držadlo, po objednání od výrobce za dva dny doma.
Životnost motorů Honda GCV, 11.8.2009
Nezbláznil jste se takhle náhodou? Srovnávat hobby a profi motor nelze, navíc Intec Pro se už nevyrábí. Místo něj se teď dělá 850 I/C series Ready start s tlakovou filtrací oleje. Proti Intecu můžete postavit třeba GXV 160, ale ta má díky nižšímu... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika