|
Příspěvky uživatele - 116.7
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak ostříhat starou broskev?, 27.2.2013 Dobré ráno, Lído, díky za reakci - nezamazal, ale už jsem to udělala já, hned v pondělí; a to má být odborník z Holovous. Byli jsme domluveni na ořezání jabloní a on to vzal vše najednou. No, snad to broskve a meruňky přežijí... Mějte se hezky,... celý příspěvek > |  | Jak ostříhat starou broskev?, 26.2.2013 Tak moc děkuji za odpověď, doufám, že to tak bude. Stromky mě stály spoustu peněz (máme jich 12) a práce, byla by to škoda, kdyby zašly. Mějte se pěkně, Helena. |  |
|  | Jak ostříhat starou broskev?, 26.2.2013 Dobrý den, zdravím vás na fóru - mám dotaz k řezu broskvoní; jsem nešťastná z toho, že nám za mé nepřítomnosti známý teď o víkendu ořezal broskvoně (vlastně všechny peckoviny). Máte někdo zkušenosti s tím, jak dopadne takto předčasný zásah? Mohu něco... celý příspěvek > |  | Řez třešně, 30.11.2012 Dobrý den, prosím o radu - před 2 týdny jsem zasadila třešeň (Colt) a višeň (asi také Colt), dle doporučení z ovocné školky nechávám výchovný řez až na jaro, jen jsem zakrátila kořeny. Je to správně? A jak moc mám na jaře stromečky ostříhat? Mají... celý příspěvek > |  | Myslíte, že nedávný mráz mohl poškodit květní pupeny meruněk?, 22.2.2012 Dobrý den, co si o tom myslíte? Ještě před udeřením mrazů mi květní pupeny připadaly trochu narašené, pěkně hladké, a teď o víkendu byly jakoby roztřepené. Budou meruňky letos kvést? Děkuji, hezký den, Helena |  | Nezabúdli ste na sýkorky?, 15.2.2012 Také se připojím - u nás okupují krmítka sýkory modřinky, uhelníčci, koňadry, dále vrabci - těch je nejvíc. Potom stehlíci, pěnkavy, hýli, červenky, zvonci, čížkové, strakapoudi, zvonohlíci, brhlícii a nejvíc se mi líbí dlaskové-těch jsem... celý příspěvek > |  | Neznámá rostlina, 16.1.2012 Dobrý den, pane Josefe - děkuji za Vaši námahu - určitě je to tato rostlina. Nevykvetla možná proto, že vyrostla poměrně dlouho, a také vyrostla v záhonu, který moc nezalévám. Zatím se drží, dnes ráno jsem se na ni byla (s baterkou) podívat, jak... celý příspěvek > |  | Neznámá rostlina, 12.1.2012 Dobrý den, pane Jančo, díky za reakci - mohla by to být nakonec ona, je to tedy asi vzácný host, docela budu ráda, pokud vydrží do jara a zakvete. Jen mi vůbec není jasné, odkud se u nás vzala. Naše zahrada je vůbec zvláštní - roste nám tam třeba sám... celý příspěvek > |  | Neznámá rostlina, 12.1.2012 Dobrý den, zdraví vás a děkuje zadavatelka dotazu - tak tedy, stonek není dřevnatý, je, jak je vidět i na fotce, dost robustní - rostlina dobře odolávala vichřici, která se u nás prohnala. List je měkkoučký, jakoby sametový, příjemný na dotek.... celý příspěvek > |  | Neznámá rostlina, 10.1.2012  Tak to se popsalo obráceně, toto je detail listu a zde je celkový pohled. Díky, Helena |  |
|  | Neznámá rostlina, 10.1.2012  Dobrý den, prosím znalce, zda by mi pomohli určit rostlinu, která nám na jaře, aniž by ji kdo sel či sázel, vyrostla v záhonu s liliemi. Je vysoká asi 1,80 m, odolává stále počasí, jen ji od léta trochu opadaly spodní listy. Děkuji, Helena. |  | Proč se nesmí používat chess na ovocné stromy?, 28.6.2011 Dobrý den a díky všem, kdo mi odpověděli; ptala jsem se na tento přípravek proto, že mi ho dala sousedka zbytek s tím, že je proti mšicím, a že ho ona použila na papriku, ať ho já použiju na "omšicované" jabloně, protože jsme o mých... celý příspěvek > |  | Proč se nesmí používat chess na ovocné stromy?, 27.6.2011 Dobrý den, nesehnala jsem nikde odpověď na tuto otázku - věděl by to někdo na tomto fóru? Je chess škodlivý pro ovocné stromy, pokud ano, jakým způsobem? Díky, Helena |  | Plíseň na listech brambor, 6.6.2011 Dobrý den, prosím o radu - včera jsem objevila na listech několika málo sazenic brambor tmavě hnědé skvrny. Asi počínající plíseň; prosím, poraďte mi, který fungicid mám použít, když už jsem prošvihla prevenci! Postižené listy jsem zatím otrhala, ale... celý příspěvek > |  | A je po úrodě, 13.5.2011 Dobrý den, myslím si, že to "nápadně červené líčko" je způsobené právě omrznutím, mám to na meruňkách taky, a když se jich dotknu, tak padají. Bohužel, letos úroda nebude. A to byly tak krásně obalené, některé odrůdy vůbec poprvé plodily.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|