Příspěvky uživatele - 99.106

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motorová pila Oleo-mac, 11.1.2007 Obsahuje fotku
Nikasil nejlépe dělají ve Strakonicích je potřeba poslat válec a požadovaný rozměr, cena je cca 2000. Dělají to, ale i jinde v různé kvalitě. Měřícími pomůckami se rozumí mikrometr s příslušným rozsahem, měrky a posuvné měřítko s přesností alespoń... celý příspěvek >
Motorová pila Oleo-mac, 10.1.2007
Rozhodně bych nikomu podobný amatérský způsob nedoporučoval. Pila se sice rozběhla, ale je daleko za kontrukčními parametry a otázka je na jak dlouho. Spalovací motory a dvoutakty obzvlášt jsou náchylné na přesnost dílů a tolerance vůlí. Bez měřících... celý příspěvek >
moli, 8.1.2007
dobrý den mám na vás dotaz s nímž si opravdu nevím rady. Jak  se zbavit molů - jsou mimo jiné i v krystalovém cukru - mám ho ale větší množství (cca 400kg). Znáte nějaký způsob jak se těch bestií zbavit? Nějaký bezpečný přípravek ... moc... celý příspěvek >
Kuny, 4.1.2007 Obsahuje fotku
Nevíte někdo jak se zbavit kuny na půdě rodinného domu? Už máme strop nad garáží úplně prochcaný (omlouvám se ale jiné slovo pro to neznám). Máme doma psy (labradory) a ti jsou občas poškrabaní ale kuny si tu vesele žijí dále. Děkuji
Olej do benzinu pro pilu, 4.12.2006
Když má někdo více strojů od různých výrobců navíc se sezóním použitím ,tak nebude pro každý stroj kupovat extra olej. Solidní je napsat specifikaci oleje a výběr nechat na zákazníkovi. Ve dvou taktech v zahradní technice je minimální rozdíl v... celý příspěvek >
Olej do benzinu pro pilu, 1.12.2006
Tady jsou oficiální informace Dolmaru z jejich webu k olejům.  Pokud chcete míchat 1:50 tak můžete použít jakýkoliv olej splňující  API TC3. Lepším olejem určitě nic nezkazíte, ani to u 2T není možné.  All DOLMAR power tools are... celý příspěvek >
Olej do benzinu pro pilu, 29.11.2006
 Nevim jestli oleje co nabizi vyrobci pil je obarveny Castrol super TT, ale cenově by to odpovídalo.  tj cca 160 kč/l. Je to už starší minerální olej docela dobré kvality, který ale už dnes nemůže konkurovat syntetickým... celý příspěvek >
muškáty, 7.11.2006 Obsahuje fotku
je vhodné nyní nařízkovat muškáty na příští rok? a tím i zcela ostříhat původní rostliny  (samozdřejmě je chci zachovat)? Pokud ano je lepší sázet  řízky do hlíny či písku? a je lepší chladno nebo teplo a např ještě vlhko (v igelitovém... celý příspěvek >
trávník - popel, 24.10.2006
slyšel někdo z vás o tom že proti mechu v trávníku lze použít  popel ze dřeva (po spálení)? Je to opravdu účinné?Nebo je jistější použít vápno?
Homelite CSP4518, 20.10.2006 Obsahuje fotku
Máte někdo nějaké zkušennosti s touto pilou a značkou. Potřebuji pilu na občasný provoz, ale poražím docela velké stromy až 60cm v průměru a na řezání kmenů elektrická nestačí. CSP 4518 má psaný výkon 2,7 KW bude to stačit, jaká je... celý příspěvek >
Řez vřesu, 25.9.2006
Nevíte někdo náhodou zda snese vřes řez? Docela hodně se nám rozrůstá a utlačuje ostatní rostliny. Alespoň tedy doufám že je to vřes, nebo vřesovec - kvete bíle a druhý fialově. Děkuji za odpovědi.
muškáty, 18.9.2006
Dobrý den, rád bych se zeptal jestli jste se někdo už setkal s tím že poupaty u muškátu ještě nestihnou vykvést a už jsou při bližším ohledání sežraná - je tam dírka 1 - 2 mm velká a květ je vyžraný (přitom jsem žádného škůdce nenašel) - nevíte... celý příspěvek >
plevel, 11.9.2006
ten trávník je možné podset ještě teď na podzim? musí se to semeno zaválet nebo stačí to rozhodit a zalít?
trávník, 7.9.2006
Dobrý den, prosím o radu ohledně nového trávníku. Po sečení vypadá jakoby plstnatý - nevím jestli seču moc nízko (což si nemyslím) . Nevíte jestli se to spraví? seču nyní tak jednou týdně (častěji nestíhám) Děkuji za rady
pepino gold, 7.8.2006
dobrý den, ve Věžkách jsem si koupil malou rostlinku pepino gold ale kdyýž se dívám na obrázky tak to moje má bílé květy ale na obrázcích na netu jsou namodralé - mám tedy vůbec tu správnou rostlinu? - listy se zdají být stejné
Další diskuze:  678  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika