|
růže- zplanění, 21.5.2007 Dobrý den, mohl by mi někdo poradit, co lze udělat s růží která ještě vloni (sázená předloni) kvetla, a letos když vykvetla tak kvete planě - jednoduché bílé květy. Co je příčinou a lze to nějak zvrátit zpět? |
 |
ořez thují, 17.4.2007 neznáte někdo náhodou firmu která by ořezala thuje na zahradě? Vyškov a okolí? Děkuji Pavel |
 |
|
 |
Jak stříhat vinou révu na pergole?, 19.3.2007 Má zkušenost u chrupky bílé je obdobná, stříhám loňské výhony na 1 pupen. |
 |
Metaltec-1 - přídavek k oleji, 28.2.2007 Skutečně nemá cenu diskutovat, protože se argumenty stále vrací, ale když to pořád ze mne taháte tak jen poznámku k těm Vašim testům. Já osobně s metaltecem zkušennost odmítám z důvodů, které jsem uvedl. Oceňuji, že Vás to baví a máte snahu ,... celý příspěvek > |
 |
Metaltec-1 - přídavek k oleji, 27.2.2007 Nikdy jsem netvrdil, že chcete někoho poškodit, ale možná nedochází některé souvislosti. Žádné amatérské testy jsem neprováděl a provádět nebudu, od toho jsou výzkumné ústavy a laboratoře,. Nejsme stejní už jen v tom, že já stojím na straně výrobce,... celý příspěvek > |
 |
Metaltec-1 - přídavek k oleji, 26.2.2007 Spíš odpůrce vidí, že to nemá smysl. Váš papír nehovoří vůbec o ničem, jakož to chybí i konkrétní testovací protokol. Veškeré protokoly Vám ochotně poskytnou ve výzkumném ústavu paliv a maziv, který tyto zázračné metalkondicionéry také... celý příspěvek > |
 |
nový stavební zákon, 22.2.2007 Pane Špačku nezapomněl jste na mě? Prosím prosím o radu či ověření. Děkuji |
 |
vinná réva, 21.2.2007 provádí se teď nějaký postřik vinné révy? Případně jakým přípravkem? Díky za odpovědi |
 |
nový stavební zákon, 21.2.2007 pokud by jste byl tak hodný byl bych Vám vděčný - je to pro mě docela důležité. Předem moc děkuji |
 |
růže - řez, 21.2.2007 je možné nyní provádět řez růží v tomto na únor nezvykle teplém počasí? Na podzim jsem žádný řez neprováděl a nerad bych aby mi růže začaly obrážen metr nad zemí a já je potom až ostříhal (což by mi bylo líto těch nových výhonů). Nemůže se tím řezem... celý příspěvek > |
 |
|
 |
nový stavební zákon, 21.2.2007 Dobrý den, je tu mezi vámi nějaký stavař? Potřebuji se zeptat jak je to nyní s ohlášením stavby. Chci na zahradě stavět altán - 4x 4 m - co je vše potřeba? Je nutné mít projektovou dokumentaci od projektanta? Jde o altán otevřený bez dveří i... celý příspěvek > |
 |
Jabloně odolné proti nemocem, 1.2.2007  a víte kde je matčino možno koupit? |
 |
Metaltec-1 - přídavek k oleji, 26.1.2007 Kdo testy dělal? V případě těchto opičích kapek bude neutrální asi všechno, s cílem když nemůžu nic nezlepšit, alespoň nic nezkazit a hlavně vydělat. Bylo toho napsáno hodně, ale snad, alespoň způsob prodeje je dostatečně výmluvný o jakou kvalitu se... celý příspěvek > |
 |
Adenium - pouštní růže, 18.1.2007 máte někdo zkušenosti s pěstováním této rostliny? Jak ji donutím k větvení (mám ji asi 23 - 30 cm vysokou bez větví) a jak ji donutím ke kvetení - chce něco výjímečného co se týká péče? |
 |
dracena, 18.1.2007 je možné seříznout dracenu? mám cca 40cm vysokou dracenu ale kmínek má tenký asi jako tužka,pokroucený a bez listů. Je možné ji seříznout třeba 15cm nad zemí a zbytek zasadit? Obrazí "pahýl" ? |
 |