|
Příspěvky uživatele - 14.151
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Honda GSV 190, 15.5.2011 Já jsem Agzat koupil sHondou. Převodovka se dělá bohužel jenom v provedení pro dvoutakt, takže je jízda znatelně pomalější. Jak jsem psal výše, částečně jsem tento nedostatek vyřešil nazutím masivnějších pneumatik 6.00x12, které mají větší průměr o... celý příspěvek > |  | Honda GSV 190, 5.4.2011 Nad koupí GSV, navíc s originálními rúčkami (jsou lepší než od Vari), neváhejte. Menší otáčky se negativně projeví jen při přepravě na silnici, v terénu je to naopak výhodou - větší tah při menších otáčkách převodovka Agzat s čelním masivním ozubením... celý příspěvek > |  |
|  | Honda GSV 190, 4.4.2011 Trošku jsem se nechal unést a zapomněl na původní tazatelův dotaz. Rozhodně Vám doporučuji (vzhledem k Vaší indispozici) motor Honda GSV 190 (160 je pro řadu prací slabý). Motory Honda jsou háklivé na kvalitu benzínu, dle mých informací u nás... celý příspěvek > |  | Honda GSV 190, 4.4.2011 Mám 1 rok Agzat s diferenciálem a uzávěrkou s motorem GSV190. Výrobce pokles rychlosti neřeší, já jsem to částečně vyřešil pneumatikami o rozměru 6.00x12, které jsou o 4,5 cm větší. Předělal jsem závěs, aby výška pro pluh byla stejná. Agzat používám... celý příspěvek > |  | Jaký štěpkovač?, 22.3.2011 Jediný pořádný štěpkovač co na našem trhu znám je od Scheppachu, typ Biostar 3000. Jenže váží 50 kg a stojí kolem 15000Kč (ve slušných obchodech). P.G. |  | Sekačka Snapper, 15.1.2011 197000 ne, ne a ne. Šmejd, vrátil jsem ji prodejci. Důvody najdete ve starších vláknech. Ibea 4727 je mnohem lepší (mám ji), dobré jsou i od firem STIGA nebo MEGA. P.G. |  | Jaké používáte postřikovače?, 6.7.2010 Do vinohradu, na stromy a na brambory používám rosič Stihl SR (už ani nevím číslo, snad 320) a na drobné rostliny zádový postřikovač z číny, dříve jsem měl snad 25 let polský postřikovač značky Pilmet (nebo tak nějak) a s ním jsem zvládal i ty stromy... celý příspěvek > |  | Co se starým namíchaným benzinem?, 26.6.2010 Chlapi, že jednou za sezónu neleji 2 ltr. mixu do 50 ltr. nafty, vůbec nic škodlivého pro motor není. To, co kupujeme u benzinek, má kolikráte mnohonásobně větší výkyvy ve složení a najezdíme na to stovky tisíc kilometrů. Takže to tak neprožívejte. |  | Co se starým namíchaným benzinem?, 25.6.2010 Už se to tady na fóru řešilo. Já starý benzín přidávám do nafty svého Dci motoru auta. |  | Motorové kolečko Muck Truck, 19.6.2010 Traktůrek je na převoz po rovině a nakloněné rovině dobrý. Tam, kde je málo místa, nebo je velké stoupání, je traktůrek, ať jednoosý či dvouosý, k ničemu. Sám mám motůčko, poněvadž dělám rozsáhlejší terénní úpravy, vyvážím hlínu na traktorovou vlečku... celý příspěvek > |  |
|  | Rotační sekačka Vega S465, 13.6.2010 Blbost, pokud sekačka typu Vega špatně plní koš (s originálně nabroušeným ostřím), jedná se o nízké otáčky - hluboko pod 3000. Máte pravdu, že konstrukce není ideální, ale stačí poštelovat otáčky nad 3000 a hned se to rapidně zlepší. Otáčky jsou... celý příspěvek > |  | Nikdy neřež lepené profily, 13.6.2010 Stačilo, kdyby to byla jakákoliv obyčejná ocel, to by zuby vypadaly jinak. Dle mne se jednalo o hliníkovou slitinu a velkou porci štěstí pro obsluhu. |  | Mega 4750 LKT nebo Ibea 4727 SP?, 23.5.2010 Kecáte a nevíte o čem. Měl jsem v rukách mnoho sekaček a tato Ibea patří ve svý kategorii (9000 Kč) k nejlepším. Dobrý a silný motor, perfektní plnění koše, kvalitní převod na kola s kovovými prvky, nesmírně tuhé spojení řidítka - skelet, tuhý a... celý příspěvek > |  | Obtížná práce s rotačním kypřičem Aky (Vari), 11.5.2010 Divné, já používám Vari s rotavátorem v plné šíři, převodovku používám rotavátorovou (je lehčí než pojezdová), mám těžkou jílovitou zem po hluboké orbě a s rotavátorem si pohrávám jak s pírkem, pouze do kopce rotavátoruji z kopce dolů, nahoru zdvihnu... celý příspěvek > |  | Využití benzinu Speciál 91, 26.4.2010 Já nespotřebovaný benzin po letní sezóně přilévám do nafty pro moje auto (Renault 1,9 DCi). Zhruba do 50 ltr. nafty 5 ltr. benzínu. P.G. |  |
 |
|
|
|