Příspěvky uživatele - 218.253

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nekvete, 13.6.2009
Nezasadila jste je na zastinene misto? Vetsina ruzi potrebuje alespon 4-5 hodin slunecniho svitu denne. Jinak se zenou za svetlem (to by dokazovaly ty dlouhatanske vyhony behem kratke doby) a kvety jsou velmi slabe. Mamka mela takhle jednu ruzicku ve... celý příspěvek >
Už nám ta krása započala, 8.6.2009 Obsahuje fotku
Ruzova Queen of sweden - pohled na cely kericek. Krasne vykvetly i v destivem pocasi posledniho tydne. Navic bez problemu cisti. Cvrnknu prsty do odkvetajici ruzicky a listky se sesypou k zemi.Poupata dalsich austinek porad cekaji na slunicko, az je... celý příspěvek >
Jakou růži před Amadeuse?, 8.6.2009
Pokud chcete misto opticky 'ochladit', volila bych bilou, pokud chcete misto 'rozehrat' podsadila bych ji zlutou. Ruzove barvy mi ke karminove cervene nesedi.
Rozarium anglickych ruzi, 5.6.2009
Dekuji za pripomenuti stranek Dresly - vloni jsem je prohlizela, ale byly spatne citelne. Letos je ma pekne obnovene. Zkusim ji kontaktovat. Ruzare vesmes znam - vloni jsem byla u pana Sipa, u Pelcuv, letos se chystam do Kunratic a Hradce Kralove.... celý příspěvek >
Rozarium anglickych ruzi, 3.6.2009
dekuji za odkaz na nemecke stranky... zatim jsem jen proletla obrazky, vecer se dam do podrobnejsiho cteni. Hned se cloveku ulevi, kdyz vidi na vlastni oci realizaci krok za krokem a nemusi porad vahat, zda postupuje spravne.
Už nám ta krása započala, 3.6.2009
Cetla jsem v diskuzi Rosa rugosa vas prispevek a ta fotka jen vystihuje co jste tam psala - naprosto bezudrzbova ruze, kterou zaleju malokdy, nicim ji nestrikam a na jare jsem ani neotrhala zcernale sipky... Fotku jsem nijak nearanzovala, proste... celý příspěvek >
Rozarium anglickych ruzi, 3.6.2009
Dobry den, dekuji za povzbudive prispevky i rady pani Lili. Bydlim v Polabi, takze puda je zde hlinito-piscita a zimy mirne - krome kratkodobych vykyvu. Pole zde jsou pod zavlahou a jeden hydrant mam primo na pozemku, takze vody za maly peniz je od... celý příspěvek >
Už nám ta krása započala, 2.6.2009 Obsahuje fotku
Takze se muzu konecne pochlubit - prvnim rokem kvetouci na podzim zasazene: L.D.Braithwaithe a Queen of Sweden.
Rozarium anglickych ruzi, 2.6.2009
Preji pekny den vsem milovnicim ruzi. Mam v planu zalozit si male soukrome rozarium anglickych ruzi. Mam nejake ruze od Austina a pana Sipa. Asi tak za mesic se chystam na vylet do UK, podivat se k Austinovi a pozadat jeho zahradniho architekta o... celý příspěvek >
UV lampa, 1.6.2009
Pokud by bylo těleso lampy z hliníku, tak za nějaký relativně krátký čas Vám hliník ve styku s vodou z jezírka zoxiduje a ztratí veškeré odrazné vlastnosti. Pokud to má být kvalitní výrobek, předpokládám, že by spíše měl být z nerezu. Jinak TMC je... celý příspěvek >
UV lampa, 26.5.2009
Ani jedno, ani druhé.  UV-C lampy jsou většinou konstruovány pro instalaci na suchu, ne ve vodě! Jedná se o elektrická zařízení a jako s takovými s nimi musí být zacházeno (dle příslušného IP), doporučuje se proudový chránič. UV-C lampy se... celý příspěvek >
Jak ochránit afrikány před hlemýžděma, 10.5.2009
prosím o radu. Zasadila jsem afrikány, které jsem si vypěstovala ze semínek a každé ráno jich mám polovinu snědenou, mám je před domem - ještě nemám posekanou trávu a tak se mi tam prohání hlemýžďové. Tak jsem záhonek posypala solí a stejně půlku... celý příspěvek >
Další diskuze:  67  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika