Příspěvky uživatele - 20.10

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Problém s agzatem, 3.4.2012 Obsahuje fotku
Zdravím, ten čap dajte do takej istej polohy ako na tom kolese, ktoré Vám ťahá (zaberá). Pripájam aj obrázok možných polôh čapu na kolese. Ak ani tak koleso nezaberá, problém nie je v polohe čapu, ale niekde inde.
Rozdiel medzi 90 a 180 stupňovým dvojpluhom za malotraktorom, 22.11.2011
Dobrý deň, chcem Vás poprosiť o odpoveď (radu), aký je rozdiel pri orbe 90o  a 180o dvojpluhom pripojeným za nejakým malotraktorom (Vari, Agzat, a pod.), prípadne ich výhody alebo nevýhody pri používaní.  Vopred ďakujem za odpoveď.
Záhradná lavička z guľatiny (borovica), 15.6.2009
Dobrý deň všetkým, kedže v tomto som úplný začiatočník, poprosil by som o radu. Mám niekoľko kúskov čerstvej borovicovej guľatiny 2 m dlhej. Plánujem z nej zhotoviť záhradné lavičky a to prepílením tejto guľatiny na dve polovice s tým, že... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika